• Gung Ho

    Kramas/myser andra par?

    Anonym (Trude) skrev 2016-07-21 21:11:55 följande:

    Om jag frågar om han älskar mig blir han irriterad och säger att det är självklart. Jag frågar kanske en gång i månaden sådär gulligt ni vet, men han blir pressad. Frågar bara när vi är i rätt mode så att säga.. Känner sig ofta pressad och tvingad till saker. Är ofta sur och arg och är han glad kan han vända tvärt om jag gör fel eller säger fel. Är väldigt spänd i hans närhet och undviker massa saker. Vill nog inte vara med honom trots allt. Det blir inte bättre direkt, hur mycket jag än aktar mig. En dålig dag får jag inte ha, då blir han jättearg. Mitt jobb är fel och ja, det är inte mycket som är rätt med mig. Vet inte varför han vill vara med mig, som han verkar tycka så jävla illa om.


    Man skall självklart vara lugn och känna sig älskad och uppskattad i ett förhållande. Efter många år kanske det inte är lika hett varje dag. Men man får inte tappa bort själva kärnan i förhållandet, kärleken! För att den skall hållas levande behöver vi bekräfta varandra genom ord och fysisk beröring.
    Det säger väl sig själv att om man blir irriterad av att ens partner vill ha ömhet och kärlek så kanske man inte är på rätt plats!
Svar på tråden Kramas/myser andra par?