Inlägg från: Anonym (joakim) |Visa alla inlägg
  • Anonym (joakim)

    Sambon arg över arv som är min enskilda egendom

    Jag fattar inte varför vissa tycker att du gjort fel som inte berättat. För det första hade du ju uppenbarligen en god anledning då han inte verkar dela din syn på pengar alls och dessutom försöker sig på metoden att styra dig med sitt humör. För det andra är det väl upp till var och en vad man vill dela med sig av med sin partner. Bara för att man är tillsammans med någon så slutar man ju inte vara sin egen person med ett privatliv. 

  • Anonym (joakim)
    Anonym (Lina) skrev 2016-07-25 20:32:38 följande:
    Vem blir lycklig med massa pengar på banken? Är väl bättre å leva nu? Och hitta på massa saker med familjen! Jag hade också blivit sur om jag levt med ngn som hellre ville spara än att leva här å nu med våra barn å oss som par.
    Jag blir lycklig av massa pengar på banken. Det gör att jag känner mig trygg, jag vet att jag aldrig någonsin måste oroa mig och att om jag någon gång i framtiden får lust att köpa ett stort hus eller vad det nu kan vara så kan jag göra det. Man är ju olika och det är onödigt att försöka vända det till att det ena är mer rätt än det andra.
  • Anonym (joakim)
    Anonym (Lina) skrev 2016-07-25 20:37:07 följande:
    Det är helt sjukt att inte ta av dina pengar när du påstår att du kan göra roliga saker som att gå på restaurang. Tycker du att din sambo skall betala d när du är rikare än honom? Hur går detta ut över ers barn när du är så snål?
    Men va? Ts sambo vill ha separat ekonomi, så de har separat ekonomi, de gör saker tillsammans med betalar för sig själva och 50/50 för barnen så som de båda önskat. Hon är väl inte snål bara för att hon inte vill lyfta pengar på sitt sparkonto för att t.ex. gå på restaurang. Det är bara ett helt normalt, vuxet beteende som barnen antagligen mår bra av.
  • Anonym (joakim)
    Anonym (Lina) skrev 2016-07-25 21:45:00 följande:
    Jo jag tycker hon är snål. Varför ska hennes sambo betala hennes restaurangbesök när hon har en massa pengar på banken? Det är ju hon som beklagar att hon inte har råd med 'roliga saker' det är ju bara hyckleri för råd har hon ju uppenbarligen men för jävla snål MOT SIG SJÄLV jag har aldrig sagt hon skall betala sambons restaurangbesök men sitt eget å kanske hennes barn om hon nu vill umgås m dom på restaurang å dyl. Hon kanske är för snål där med så ungarna får inte hitta på ngt bara för hon tycker sambon skall betala ist
    Men hon betalar ju redan för sina egna restaurangbesök och de delar på kostnaderna för barnen. Har hon inte varit väldigt tydlig i hela tråden med att de alltid betalar var för sig? Hon beklagar sig väl inte, hon säger bara att hon ibland i slutet av månaderna måste leva mer sparsamt, vilket ju är helt normalt, så gör väl jättemånga människor istället för att ta av sparpengarna så fort själva lönen börjar ta slut?
Svar på tråden Sambon arg över arv som är min enskilda egendom