Inlägg från: Anonym (kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kille)

    Gravid av analsex?

    Jag vill inte bli pappa, hon är (säger sig vara?) allergisk mot kondomer och vi har inget annat skydd.

    Jag har läst om att försatsen kan orsaka graviditet så därför har jag vägrat vaginalt samlag. Man kan avbryta innan osv man det är inget jag ville riskera, så den sex vi har haft är oralsex, petting och analsex.

    Jag kommer alltså i hennes anal och mun, men hon är ändå gravid. Hon säger att det måste runnit in och därför har hon blivit gravid. Hon lovar att hon inte vart otrogen, men jag tvivlar.

    Jag kommer kräva faderskapstest och hon är jättearg och besviken att jag misstror henne. 

    Kan man bli gravid genom analsex?
    Är spermier som runnit från analen in i vaginan kontaminerade? Jag tänker som så att det kan bli fel på barnet pga detta?
    vad är mest troligt att det runnit eller att hon fört in det?

  • Svar på tråden Gravid av analsex?
  • Anonym (kille)

    Någon säger nej någon ja att det är möjligt. Är det möjligt? Om det är så att hon fört in det och gjort sig gravid skulle jag bli skitarg. Jag har sagt hundra gånger att jag inte vill bli pappa. Men jag får väl isåfall ta mitt ansvar. Jag är inte 12, jag är 21. Hon är 29.

    Är det så att hon har vart otrogen och det är någon annans barn hon vill lura på mig vill jag inte ha med vare sig henne eller barnet att göra. Kan man göra faderskapstest innan bebisen är född?

  • Anonym (kille)
    Cyanea skrev 2016-07-29 16:38:02 följande:

    Jag tycker att det är himla taskigt och småsint av folk att skoja om detta. Det är väl en jättebra fråga och inte det minsta självklart? 

    TS - det är ytterst ytterst osannolikt. Det finns säkert någon på miljonen som ändå blir gravid på detta sätt, precis som att det finns folk som blir gravida trots p-medel. Det händer, men är väldigt ovanligt. Jag tycker absolut att du är i din fulla rätt att vara skeptisk och hon får köpa det. 

    Det låter som ett bra råd att ta upp detta på möte med barnmorska. De bör ha bättre koll på hur vanligt eller ovanligt detta är jämfört med skribenter på ett forum. Kräv sedan ett faderskapstest när barnet är fött, åtminstone om det är viktigt för dig. Känner du att du vill vara pappa till detta barn oavsett så kanske det inte är relevant längre, men vill du veta sanningen tycker jag definitivt att du ska göra det. 

    Tråkig situation, det måste vara jättetufft för dig både att bli pappa mot dina uttryckliga önskemål och din vilja samt att behöva oroa dig för att din flickvän varit med någon annan. Hoppas det löser sig! 


    Jag vill inte bli pappa, och definitivt inte till någon annans barn. Tack! Jag skall höra med barnmorskan när det blir dags, min flickvän kommer att bli jättearg men det struntar jag i.
  • Anonym (kille)

    Jag blir orolig, jag tror hon kanske inte ens är gravid, utan som (Lea) sa, hon vill bli, och är hon redan gravid så kan vi ju ha vaginalt samlag. Men jag har vägrat detta, och skall fortsätta vägra hur mycket hon än tjatar. Analsex eller inget alls.

Svar på tråden Gravid av analsex?