• tobbe01

    Varför är det ingen som bryr sig?!

    Jag HOPPAS INNERLIGT att vi inte drabbas av ett stort terrordåd i Sverige. Vi kanske klarar oss eftersom vi är så eftergivna och beredda att kasta alla våra traditioner och "töntiga traditioner" (M sahlin) över bord. Kanske räcker det........................kanske inte....

  • tobbe01

    Sverigefientligt? Jaså heter det så nu? Hahahahahaha in your Dreams att ingen lyssnar på SD. Nya tider förstå du. Dags att vakna.

  • tobbe01
    tobbe01 skrev 2016-08-01 05:04:08 följande:

    Sverigefientligt? Jaså heter det så nu? Hahahahahaha in your Dreams att ingen lyssnar på SD. Nya tider förstå du. Dags att vakna.


    *...som svar till en FDFMGA.....(eller nåt sånt)
  • tobbe01
    FDFMGA skrev 2016-08-01 06:39:47 följande:
    tobbe01 skrev 2016-08-01 05:06:01 följande:
    *...som svar till en FDFMGA.....(eller nåt sånt)

    Jag är vaken redan, några måste ju försörja gänget som gapar om att undergången är här.

    Nix, jag har kollat, regeringen sitter kvar. Alliansen har inte drabbats av intellektuell och moralisk härdsmälta och börjat samarbeta med det sverigefientliga parti Åkesson leder.
    Får känslan av att du och jag diskuterat på detta fullständigt meningslösa sätt förut?! Jag röstar på SD och du på ngt annat. Bra så.
  • tobbe01
    FDFMGA skrev 2016-08-01 08:45:15 följande:
    Säkert har vi det.

    Hursomhelst anser jag att det är viktigt att markera mot skränet om traditioner och undergång. Mina barn har skolavslutning i kyrkan, det hade inte jag när jag gick i skolan. Lucia firas fortfarande även om inte den skränande hopen har upptäckt detta. Midsommarfirande är liksom det alltid varit frivilligt, vi brukar gå ner och detta, ja jag tittar mest medan ungarna deltar.

    Skräcken för islamistisk terrorism är inte rimlig. Vi har hittills haft ett islamistisk terrordåd i Sverige där det bara fanns en offer, terroristen som lyckades spränga sig själv.

    De människor SD-hopen skränar om och kallar lyxflyktingar, med mera, flyr från krig och terrorattentat i deras närhet medan den bortskämda SD-hopen börjar skräna om undergång om det sker ett terroristattentat i Frankrike.

    Daesh är ett hot mot oss alla, som någon redan påpekat så är det muslimer som strider mot dem - alltmedan den bortskämda SD-hopen skränar om att att undergången är här.
    Tyckte du skrev att ingen lyssnar på SD! Du verkar lyssna alldeles för mkt. Sluta med det!
  • tobbe01

    Jag röstar på SD bl a (OBS bl a) för att jag är inte SÄKER på att asylinvandringen som den ser ut idag är bra för vårt land på lång sikt. Det KAN vara så men varför chansa!? Hur många utanförskapsområden tål vi? t ex. Däremot de som vurmar för all asylinvandring oavsett vad personerna kommer ifrån och om de ev har skyddsbehov de verka TVÄRSÄKRA på att det kommer att bli jättebra. Underligt kan jag tycka och en smula korttänkt.

Svar på tråden Varför är det ingen som bryr sig?!