Inlägg från: Anonym (Tess) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tess)

    Varför är det ingen som bryr sig?!

    Anonym (Urk) skrev 2016-07-31 19:16:02 följande:

    Vi slutade sjunga i kyrkan i min skola när jag var liten, hade inget med invandrare att göra. Utan vi barn (kanske gick 2-3 invandrare på hela skolan) ville inte va i kyrkan för att där fick vi inte sjunga vilka låtar vi ville. Sen finns det massa skolar som ligger långt i från nån kyrka som aldrig haft skolavslutningar där.

    Här firas Lucia varje går, barnen har tåg på dagis och lussar på ålderdomshemmet. Även skolorna har det och kommunen fixar ett stort i stadskyrkan.

    Här dansas även runt midsommarstången varje år. Så har svårt att se att vi kastat bort några traditioner.


    För att det inte har tagits bort dör du bor så har det inte skett någon annanstans i Sverige heller?
  • Anonym (Tess)
    FDFMGA skrev 2016-08-01 06:39:47 följande:

    Jag är vaken redan, några måste ju försörja gänget som gapar om att undergången är här.

    Nix, jag har kollat, regeringen sitter kvar. Alliansen har inte drabbats av intellektuell och moralisk härdsmälta och börjat samarbeta med det sverigefientliga parti Åkesson leder.


    Kan inte du förklara varför SD är Sverigefientliga?
  • Anonym (Tess)

    Jag tror att det är omöjligt att få varandra att byta sida. Alla trådar angående invandring och asyl mm går ut på samma sak: Den ena sidan försöker febrilt få den andra sidan att förstå att invandring är bra och att det bara är en liten del av invandrarna som ställer till det för sig samt att det finns minsann svenskar som beter sig illa också! Sen har vi den andra sidan som anser att det för länge sedan gått för långt med invandringen till Sverige och vill helst gå tillbaka i tiden för att "göra om och göra rätt".

    Vilken sida har rätt då? Det får var och en avgöra. Jag vet var jag står och jag har inte lockats över till "den andra sidan" än, hur mycket den sidan än försökt ;) .

Svar på tråden Varför är det ingen som bryr sig?!