Anonym (Gourmet) skrev 2016-08-09 10:08:49 följande:
Åh vilken beskrivning! :) Tyvärr bor jag gör långt från Malmö för att kunna testa.
Haha du har en underbar mamma som ställde upp och coq au vin kan vara gudomligt gott!
Röding måste vara den godste fisk som finns. Jag minns mammas ugnsstekta röding med pressad potatis och smörsås som ett av mina bästa matminnen från barndomen.
Använde de då tunt skivad tonfisk eller? Det låter spännande. Tack för att du delar med dig.
Jag med, numera, men åker jag dit någon gång framöver så kommer jag definitivt gå dit. De har väldigt experimentell sushi, men en av de godaste bitarna som de alltid hade på tallriken var en vanlig laxbit (sake) med vitlök. Helt gudomlig!
Ja, jag må vara bra på att laga mat, men att stycka behöver jag fortfarande hjälp av mamma med :D
Röding är fantastiskt! Helt klart min favoritfisk. Just med pressad potatis är det magiskt, kul att du har ett liknande matminne.