Inlägg från: Tjasimon |Visa alla inlägg
 • Tjasimon

  Extrem trötthet och varm/röd i ansikte.

  Hallå alla!

  Detta är mest ett desperat försök till att få hjälp med min sjukdom som jag lidit av i några års tid utan minsta förbättring. Under en extra jobbig period var självmord väldigt nära.

  Jag kan ta en vanlig dag som ett exempel. Vaknar och är alltid morgontrött vilket är helt normalt. Jobbar från 7-16 och under dagen är jag helt normal, inget varmt rodnande ansikte eller yrsel. När jag däremot kommer hem från jobbet och varvar ner så börjar det oftast med en gång. Total utmattning, kinderna och öronen blir bara rödare och rödare och dom är brännheta samtidigt som jag känner pulsen i kinderna och hjärtat slår hårdare än vanligt. Jag blir yr och kan inte koncentrera mig minsta lilla och humöret är verkligen på botten. Att umgås med någon är totalt omöjligt när jag mår så och därför undviker jag oftast aktiviteter efter jobbet. Det enda som lindrar lite är att gå och lägga sig och sova en stund när symptomen börjar. När jag vaknar efter någon timme så slår inte hjärtat lika hårt längre och jag mår mycket bättre. Det är nästan som en attack och enda botemedlet som lindrar är att sova och det spelar ingen roll hur många timmar jag än har sovit under natten.

  Sökte hjälp för 2.5 år sedan nu och har testat olika stämningshöjande mediciner som endast har förvärrat  och jag tar ingen medicin idag alls.
  Har undersökt sköldkörteln och kollat om jag har sömnapne. Negativt på båda och alla blodprov visar att jag är kärnfrisk. 
  Ingen läkare har någon förklaring alls utan vill bara proppa i mig antidepressiva som gör mer skada än nytta. Jag är inte deprimerad, jag har många intresseområden som jag vill kunna göra men mina attacker hindrar mig.

  Jag har letat svar i flera år utan framgång och nu vänder jag mig till den som orkar läsa detta för att se om det finns någon förutom jag på hela jorden som känner igen dessa symptom.

 • Svar på tråden Extrem trötthet och varm/röd i ansikte.
 • Tjasimon

  Blodtryck har alltid varit bra men har ju aldrig gjort ett test under en attack. Antidepp ger dom mig väl för att dom inte har en lösning och tror bara att jag är lite deprimerad haha.

 • Tjasimon

  Vi får se vad framtiden har att ge, än har jag inte gett upp och har en ny läkartid om några veckor så får hoppas att dom kommer på vad det är. Tack för svar iaf :)

Svar på tråden Extrem trötthet och varm/röd i ansikte.