Inlägg från: Anonym (TL) |Visa alla inlägg
 • Anonym (TL)

  Extrem trötthet och varm/röd i ansikte.

  Hej! Jag har exakt samma symptom som du. Inga problem på dagen när det är full fart. Kommer hem och då börjad det, det kokar i ansikte och öron och öron och ansikte blir knallrött. Äter jag blir det än värre, försöker hålla emot men det blossar alltid upp det brinner som eld i huden. Har haft detta i så många år. Har så länge trott att jag lidit av tex social fobi, men jag är en mycket öppen och social människa så det stämmer inte. När jag känner att det börjar att blossa upp får jag dock en form av ångest och panikkänsla.

 • Anonym (TL)

  Ska oxå säga att min puls blir högre och hjärtat slår hårdare. Har kollat igenom hela kroppen utan att hitta något, jag är helt frisk..

 • Anonym (TL)

  Hej! Är det någon där ute som fått en lösning på vårat gemensamma problem, ska vi lyfta tråden igen och som sagt se om någon har fått bukt på detta hemska besvär?

 • Anonym (TL)

  ....för min egen del är det så att på dagarna när det är full fart på jobbet så är det inga problem, när jag sedan kommer hem så är det numera efter så många år som att få ett brev på posten, man vet att det är där och kommer varje dag. Det bränner i ansiktet och öronen, ska man äta mat, ja då vet man att det är klippt på riktigt. Har märkt att jag är iskall om kinder, öron, händer och fötter under dagen och sedan är det som att kroppen känner att nu får det vara nog med att vara så här iskall, den verkar då vidga alla blodkärl och så är det igång. När det sedan lagt sig efter ett par timmar så är det som att min kropp funkar igen, jag är är inte längre röd, men varm och skön om både händer fötter och öron resten av kvällen, när nästa dag kommer, jag då är det dax att gå igenom samma procedur igen som så mång mång ggr förr. För min del så har det gått så långt så jag vet inte om jag har en ångest atack..eller om det faktiskt är så att när jag blir så grymt varm så är det den situationen som gör att jag får en ångest attack. Jag är i övrigt en väldigt social på precis alla vis man kan tänka sig. Dock vet jag med mig att om jag är fri att föra mig och mitt samtal så är jag helt lugn, blir jag däremot kallad till tex ett möte så där helt oförberedd, ja då är det som att kroppen slår på värmen igen och har jag otur så blir jag så var och röd att jag måste lämna rummet, men som sagt, vet inte om det är en ångest attack av känslan att jag kan bli helt röd eller om det är själva rödheten som ger mig en ångest attack, det kan jag inte svara på. Har provat antidepp mot detta men det enda som hjälper mig är att äta Inderal, då är det även ganska så lugnt när jag kommer hem på kvällen, den enorma rödheten kommer inte, förmodligen pga att jag är något nervarvad av just Inderalen vilket ska vara en bra medicin att ta vid ångest och i situationer där ångest kan uppstå. 

Svar på tråden Extrem trötthet och varm/röd i ansikte.