Inlägg från: FaderStork |Visa alla inlägg
  • FaderStork

    Vad är bra med mångkultur?

    Finns många olika saker som motiverat en del att driva på idén om mångkultur.

    En del har varit naiva och trott kristna, muslimer, afrikaner kommer hålla varandra i hand och sjunga kumbaya om bara integrationen fungerat. Vilket den inte har, mycket pga ovilja att integreras.

    En del borgare, som Reinfeldt, hade agenda att kollapsa offentliga trygghetssystemen via oreglerad invandring medan en del av dagens borgare vill använda asylsökare för att sänka lönenivåerna.

    Idén att kollapsa samhället via oreglerad invandring har också en del på den traditionella vänsterkanten, vilket de kallar anarkism och syns framförallt i Miljöpartiet. Inom Socialdemokraterna tycks motivationen mest vara att invandrare är en viktig väljargrupp, trots att de invandrare som levt i Sverige under lång tid sällan själva är för en hejdlös invandring från tredje världen.

    De senare kanske tio åren har en ny grupp seglat upp som förkämpe för oreglerat asylmottagande, de som drivs av islamism och vill omdana samhället efter islamska lagar och regler och de har verkligen fått förstärkning av den kvarts miljon muslimer som kommit sedan 2014

Svar på tråden Vad är bra med mångkultur?