• Äldre 14 Aug 10:10
    5862 visningar
    28 svar
    28
    5862

    var handlar ni gravidkläder och vinterjacka

    Hej tänkte höra med er om ni har några tips på var man köper prisvärda gravidkläder och vinterjacka? Jag kommer vara höggravid under de kallaste månaderna.

    Jag har lite kvar från förra graviditeten men då var jag höggravid under sommaren så det lär inte blir så mycket återanvänt nu till hösten/vintern :)

    //E

  • Svar på tråden var handlar ni gravidkläder och vinterjacka
  • Äldre 14 Aug 10:34
    #4
    My Sigma skrev 2016-08-14 10:22:02 följande:

    Skulle också säga på nätet. Zalando har bra utbud i många prisklasser, och Asos (som precis har börjat med gratis frakt och retur till Sverige!).

    Vinterjacka väntar jag med, finns inte så mycket i butikerna nu. Har BF i januari, så tänkte kanske satsa på en "vanlig" jacka med mycket magplats eller en mamma-jacka som funkar resten av vintern också.


    Jag har bf i mitten/slutet på februari (inte varit på RUL än :) )  Var och kollade på vinterjacka igår när vi var i gbg, men kändes inte motiverat att betala 1500 för en jacka man kanske använder 2-3månader i livet :) (vi planerar inte att skaffa fler barn) men då ska jag pröva lyckan online :) tack för tipset! :)
  • Äldre 14 Aug 10:35
    #5
    syntharen skrev 2016-08-14 10:17:45 följande:

    Jag handlade det mesta på Zalando på nätet. Där har både billigare och lite dyrare kläder. Vinterjackor vet jag inte eftersom jag är höggravid nu. Däremot lånade jag en skaljacka/regnjacka av min man så jag slapp köpa nån.


    Ja jag hade ju inte dessa bekymren förra gången (vår son föddes i augusti) så det var ju bara att traska in på sjukhuset i sommarklänning och badtofflor när det var dags :D
  • Äldre 14 Aug 10:37
    #6
    Cyanea skrev 2016-08-14 10:17:33 följande:

    Jag hittade bl.a. en bra vinterjacka på H&M förra året. Jag födde i februari så jag var också höggravid på vintern. Jag handlar aldrig på H&M annars och gillar inte deras kläder, men just under graviditeten var det där jag handlade mest. 


    Där sa du något, jag handlar aldrig på HM annars. Ska svänga förbi någon dag och se vad de har inne. känns som det börjar bli dags för gravidbyxor snart :) jeansen klämmer på ett obekvämt sätt :P
Svar på tråden var handlar ni gravidkläder och vinterjacka