• Cyanea

    var handlar ni gravidkläder och vinterjacka

    Jag hittade bl.a. en bra vinterjacka på H&M förra året. Jag födde i februari så jag var också höggravid på vintern. Jag handlar aldrig på H&M annars och gillar inte deras kläder, men just under graviditeten var det där jag handlade mest. 

  • Cyanea
    EllasEllis skrev 2016-08-14 10:37:00 följande:
    Där sa du något, jag handlar aldrig på HM annars. Ska svänga förbi någon dag och se vad de har inne. känns som det börjar bli dags för gravidbyxor snart :) jeansen klämmer på ett obekvämt sätt :P
    Deras byxor gillade jag jättemycket. Det var en modell som funkade toppen för min kropp :) Köpte flera par jeans där. Nätet är ju förstås egentligen mer mångsidigt, men jag behöver alltid prova så jag har aldrig vågat mig på Zalando mfl. ;) 
  • Cyanea

    Glömde säga att vissa Lindex-affärer också har gravidkläder. Byxorna funkade inte för mig men de hade bra strumpbyxor, bh (jag körde länge på amnings-bh) och tröjor. 

  • Cyanea

    Är man inte gravid när det är super-smällkallt kan man ju ha en poncho istället för jacka också. Den är ju toppen att ha även efter graviditet!

  • Cyanea

    Håller med ;) Det är en sån jag har från H&M, fast svart och billigare. Den var faktiskt toppen! Den funkade att ha när dottern var född också när jag bar henne i sjal eftersom midjan gick att reglera. Rekommenderas varmt :) 

  • Cyanea

    Amningskläder tycker jag att de ofta tar överpris för, så jag personligen har inte hittat något direkt prisvärt (har säkert inte kollat överallt så någon annan kanske har bättre tips?). Däremot funkar ju det mesta att amma i. I början ville jag bara kunna dra ner toppen lite, då funkar allt som har stor halslinning och är någorlunda urringat. Omlott funkar också bra, och även skjortor. Kolla igenom dina vanliga kläder efter hur mycket du har som funkar. Jag har kört mycket på H&M's amningslinnen och koftor. 

    Sen gillar jag verkligen Boob's tröjor. De är fodrade kring brösten vilket är guld värt när det är kallt och/eller drar. Det kan göra rejält ont i brösten med lite kyla och drag. 

Svar på tråden var handlar ni gravidkläder och vinterjacka