Hur gör du vegetarisk pytt i panna?
Ska försöka ge mig på att laga pytt i panna för första gången. Vad brukar du slänga i din pytt i panna? Den får gärna vara gräddstuvad också men vet inte hur man gör det heller.
Ska försöka ge mig på att laga pytt i panna för första gången. Vad brukar du slänga i din pytt i panna? Den får gärna vara gräddstuvad också men vet inte hur man gör det heller.
Ska försöka ge mig på att laga pytt i panna för första gången. Vad brukar du slänga i din pytt i panna? Den får gärna vara gräddstuvad också men vet inte hur man gör det heller.
Vad som råkar finnas hemma. Kan vara potatis, lök, svamp, rödbetor, palsternacka, halloumi, paprika... Vad som helst som funkar ihop egentligen :) Jag gillar "grov" pyttipanna bäst, inte finhackad, så jag brukar oftast skära i ganska stora bitar (men mindre än när man gör klyftpotatis) och köra på en plåt i ugnen.
Bra förslag! Men kör ni rödbetor i pannan också och inte bara kalla vid sidan av?
Vilka kryddor blir bäst?
Hur många olika ingredienser ska man ha på ett ungefär för att pytten inte ska bli för fattig?
Vad tror ni om quorn-kycklingbitar, broccoli, paprika, potatis, morötter, lite lök och... ja vadå? Nu går jag på det jag råkar ha hemma just nu. Vilka kryddor skulle bli bra till det och skulle ni hälla i grädde på det eller låta bli? Och hur mycket grädde snackar vi om ungefär för 4 portioner?
Bra förslag! Men kör ni rödbetor i pannan också och inte bara kalla vid sidan av?
Vilka kryddor blir bäst?
Hur många olika ingredienser ska man ha på ett ungefär för att pytten inte ska bli för fattig?
Vad tror ni om quorn-kycklingbitar, broccoli, paprika, potatis, morötter, lite lök och... ja vadå? Nu går jag på det jag råkar ha hemma just nu. Vilka kryddor skulle bli bra till det och skulle ni hälla i grädde på det eller låta bli? Och hur mycket grädde snackar vi om ungefär för 4 portioner?
Curry blir godast om det får steka med från början tycker jag. Då får du smak på grönsakerna och inte bara på såsen.
Man tager vad man haver, som Cajsa Warg aldrig har sagt...... =P
Tack för goda råd.
Curry blir godast om det får steka med från början tycker jag. Då får du smak på grönsakerna och inte bara på såsen.
Aubergine och champinjoner passar också väldigt bra i.
Tycker dock kockarna efter 12 inlägg förvandlat rätten till allt annat än pytt i panna.... låter ju mer som nån indiskinspirerad grönsaksstuvning...
;)
Jag gör den på förkokta rotsaker: potatis, kålrot, morot, palsternacka, majrova os. Eftersom jag vill ha inlgda rödbetor till har jag nte rödbetor i pytten.
Kag tärnar grönsakerna och steker. Kryddar med timjan.
Tycker dock kockarna efter 12 inlägg förvandlat rätten till allt annat än pytt i panna.... låter ju mer som nån indiskinspirerad grönsaksstuvning...
;)
Jag gör den på förkokta rotsaker: potatis, kålrot, morot, palsternacka, majrova os. Eftersom jag vill ha inlgda rödbetor till har jag nte rödbetor i pytten.
Kag tärnar grönsakerna och steker. Kryddar med timjan.
Pytt i panna är festmat här så det blir t ex överbliven sojakorv, lök, potatis, morot, kanske tofu. Enkelt kryddat med salt och nymalen peppar. Och så gillar jag när ingredienserna är ganska smått skurna.
Rödbetor och icke vändstekt ägg till.
Tycker dock kockarna efter 12 inlägg förvandlat rätten till allt annat än pytt i panna.... låter ju mer som nån indiskinspirerad grönsaksstuvning...
;)