• LizzzI

    BF maj 2017

    Hej! Plussade igår.. BF beräknas till 4 maj. Hehe är fortfarande lite chockad. Har en 2,5 åring också så detta blir vår andra, planerat och önskad men ändå inte kommit ur chocken än! Nån mer som känner så? Är glad men.. Ja chockad!
    Och är så otroligt trött redan, precis som förra gången. Vill bara sova hela tiden kände av det innan jag plussade med! Hoppas man piggnar till snart!

  • LizzzI
    monument87 skrev 2016-08-28 12:24:19 följande:

    Jo då Lizzzl, glad och chockad. Det är nästan så att jag inte riktigt tror på det trots positiva test, höjd kroppstemperatur, utebliven mens, trötthet, hunger och måste springa och kissa hela tiden! Detta är min första graviditet. Inga cravings än men Coca-Cola Cola smakar helt plötsligt jätte äckligt haha...
    När bör man ringa och skriva in sig? Är I vecka 5.. :)


    Haha ja det är så svårt o få in i huvet.
    Haha bra att Cola är äckligt för dig, är ju ändå koffein i det ;) känner inte riktigt igen min kropp allt känns liksom konstigt just nu? Vet inte hur jag ska beskriva men ja..

    Tror jag ringde ganska tidigt sist, då fick jag ett hälsosamtal, vecka minns jag inte (men det görs ju bara i vissa län också tror jag..) sen inskrivning v 12. Man kan ju alltid ringa o boka tiden redan nu om man vill ;)
  • LizzzI

    Hörni alltså denna trötthet är ju helt otrolig.. Kan inte sova heller alls typ. Och så måste man låtsas va pigg så ingen undrar! Haha är ju helt galet.

  • LizzzI

    Hej tjejer! Någon här som kan ge lite tips på hur jag kan berätta för en vän som själv försöker bli gravid o har försökt mycket längre än oss? Hon vet att vi försökt osv, och hon har sagt att hon kan bli ledsen när jag berättar det. Men det känns så hemskt på nått vis, jag är så lycklig o hon har kämpat så länge. Har dessutom lovat att vara ärlig o berätta tidigt för henne. Men ja känner att det känns tufft att göra det.

  • LizzzI
    sultanen skrev 2016-08-29 21:34:27 följande:
    Det bästa är nog att berätta så snart som möjligt rakt upp och ner. Hon kanske inte ger dej den där glada reaktionen en vill ha av en vän, men jag lovar att hon är glad för din skull. Och över tid, när hon smält nyheten, kommer hon att glädjas med er!
    Ja du har nog rätt! Tack! Hehe ska bara smälta det hela själv först ;)
  • LizzzI
    Systernadja skrev 2016-08-29 21:51:32 följande:
    Vi har lite samma bekymmer.. Min sambos vän och hans fru har försökt länge men det går inte, hon är lite äldre med.. Jag är lite nervös för hur dem ska ta det när vi berättar. Men min sambo lugnar mig och säger att dem kommer vara glada för vår skull. Det är klart det rör runt i deras gryta lite, men samtidigt så måste man tillåtas att glädjas åt sin situation.
    Ja du har nog helt rätt och din sambo med. Hoppas det går bra för er att berätta också! Man får ju förstå om det är jobbigt för dom, men tror de kan känna glädje för oss ändå på nått vis. Men vet ju inte alls hur det känns (har med 1an blivit gravid på 3e försöket tror jag det var och nu med 2an gick det på andra försöket!)
  • LizzzI

    Någon mer som är sjukt svullen? Jag fick byta byxor imorse, de gick att få på men var otroligt obekvämt! O detta är bara v 5..
    Andra symtom är tröttheten och lite illamående plus ömma bröst.

  • LizzzI
    Anotherone skrev 2016-08-30 16:03:58 följande:
    Jag också, jag var och köpte nya brallor på lunchen idag!
    Även om jag kan knäppa de jag har (och hoppas slippa mammakläder än på ett tag) så är det inte bekvämt längre. Det är inte skönt alls när det sitter åt!

    Inget illamående här, dock "bubblig" i magen och trött. Brösten är fortfarande ömma.
    Haha ja jag får nog snart göra det samma! Haha har några par kvar än men inte mkt.. Dags o köpa större storlekar! Tänker inte plocka fram mina gamla gravidkläder än, totalvägrar det!
  • LizzzI
    Fjäderängel skrev 2016-08-30 16:11:47 följande:

    Är det någon här inne som är runt 20 årsåldern?:)


    Är 24 fyller 25 strax efter bf. Räknas det? :)
  • LizzzI
    Fjäderängel skrev 2016-08-30 20:42:04 följande:
    Haha jadå, men var mest nyfiken om det var någon runt min ålder här :p
    Hehe förstod nästan det! Hur gammal är du då? :)
  • LizzzI
    Fjäderängel skrev 2016-08-31 12:08:12 följande:
    Fyller faktiskt 21 idag :D
    Grattis på födelsedagen! :)
Svar på tråden BF maj 2017