• Äldre 27 Aug 21:06
    383169 visningar
    2849 svar
    2849
    383169

    BF maj 2017

    Hänger gärna med också! Plussade ett par dagar innan BIM och är beräknad 2 maj. Detta blir graviditet nr 3 och barn nr 2 för oss. Har under alla graviditeter haft mkt lite symtom, vilket kan göra det lite svårt att förstå att man faktiskt är gravid. Längtar tills slutet av okt när v 12 passerat ;)

  • Äldre 28 Aug 13:17
    #16

    Min molvärk är som bortblåst. Har haft lite symtom i förra graviditeterna men i v 5-6 brukade jag ha mer molvärk... Någon mer som jag? Som känner väldigt lite? Är trött men det kan jag ju va oavsett då jag sovit dåligt och jobbat hårt..

  • Äldre 29 Aug 12:48
    #33

    Har inga känningar i pattarna som jag haft i mina andra graviditeter. Sparsam ilande molvärk som kommer och går. Tycker jag överlag känner väldigt lite.. Mindre än förra gångerna.. Är trött, trög i magen och i natt hade jag nattfrossa eller kanske snarare svettningar. Minns jag hade det under v 20-30 med vårt första barn.

    Vi har redan berättat för närmsta familjen.. Men vänner kommer få veta efter v 12-13 då jag inte vill att det sprider sig.. Bor i en liten stad och det är känsligt eftersom det skulle påverka många på jobbet.. Vill att chefen ska få veta först så vi kan planera kommunikationen osv..

  • Äldre 31 Aug 16:28
    #76

    Ringde bm idag och bokade inskrivning. God framförhållning men har inte många luckor kvar i höst så det känns skönt att det är inplanerat. I min kommun får man inga ul förutom rutinultraljudet, men jag vet att min bm har en ultraljudsapparat... Ska försöka gulla till mig en snabbtitt på inskrivningen i v 10. Kan bli svårt men helt klart värt ett försök... Vill så gärna se fostret då jag har så svårt att förstå att jag är gravid, har pytte lite symtom (som vanligt) men gravtesten blir starkare så det verkar ju utvecklas rätt.. Är i v 6 nu.. Tiden går framåt i snigelfart :)

  • Äldre 12 Sep 13:25

    Inskrivning v 10. Blir om ca två veckor. Ska försöka flörta till mig ett ul då.. Håller tummarna för att det ska gå!

  • Äldre 12 Sep 20:54

    Jag har varit gravid två gånger och ingen av dessa graviditeter hade jag inget i närheten till illamående. Första grav slutade dock med MA i v 12.. Detta är min tredje graviditet och har noll illamående även denna gång. Antar att man ska vara tacksam. Med första barnet jobbade jag till 7 dagar innan BF. Mådde prima utöver foglossning på kvällarna. Håller tummarna för att det blir något liknande denna gång.

  • Äldre 12 Sep 21:00

    Såg att det blev syftningsfel i mitt inlägg, men ni kanske fattar ändå ;)

  • Äldre 13 Sep 18:27

    Bebisdags - för mig är det tvärt om här med :/

  • Äldre 14 Sep 19:54

    Gravid och magsjuka.. Ingen hit :(

  • Äldre 15 Sep 17:25

    Är man van att träna så är det bara att fortsätta så som man brukar. Det var rådet jag fick förra graviditeten iaf. Jag hade problem med foglossningar med sonen, nu tänker jag försöka vara mer aktiv denna graviditet... Trots foglossningar.. Vi ser väl hur det går ;)

Svar på tråden BF maj 2017