Inlägg från: svartspets |Visa alla inlägg
  • svartspets

    BF maj 2017

    Hej alla, vad många ni är! Grattis till er alla!

    Jag plussade två dagar för BIM då jag kände sånt extremt sötsug och humörsvängningar. Var exakt samma med dottern som ni är 1,5. Känns otroligt läskigt då jag fick ett MA i v9 innan vi blev gravida med henne. Dessutom mådde jag så extremt illa när jag väntade henne från dag ett att jag tillslut blev inlagd och sjukskriven. Att jag mår så bra nu och bara mår lite illa hela tiden spär väl på oron. Men alla graviditeter är ju olika och vi hoppas ju att det går vägen. BF 7 maj. :)

  • svartspets
    happylife skrev 2016-09-10 08:29:33 följande:

    Grattis till plus

    Samma här, i början av veckan tyckte jag att min man luktade äckligt, prutt och svett Hahahah stackarn. Det är nu i efterhand jag förstår. Min graviditetsnäsa har vaknat!


    Skönt att flera har graviditetsnäsor. Jag tål verkligen inte doften av ost och går ständigt och tycker det är något som stinker här hemma, haha! Förra gången var det diskmaskiner. Har du något du tycker luktar extra illa? ????
  • svartspets

    Jag har inskrivning redan nästa vecka (v8). Blir ny bm denna gång då jag bytt vårdcentral så hoppas hon är bra. Har dessutom fått tid för vul på måndag nästa vecka eftersom jag fått tre missfall innan dottern. Fast jag har molvärk, illamående, ömma bröst och luktsinne som en blodhund är jag både förväntansfull, otrolig och nervös.

  • svartspets

    När jag väntade första hade jag liknande problem en kort period och vet flera som hade liknande. Det är ju en stor omställning för kroppen med alla hormoner och alla reagerar olika. Det kan säkert vara en bidragande anledning med snuset också. Tycker inte du ska oroa dig. :)


    bebisdags skrev 2016-09-13 18:38:52 följande:

    Mår bra annars, svårt att förklara men är typ trögt som om man är förstoppad men sen diarré.. Super konstigt och svårt att förklara. Det jag fått är väl att jag blöder lite osv men köpt salva så hoppas det funkar:) Kan vara slutande av snusen kanske?


  • svartspets

    Förlåt, men jag blir verkligen så avundsjuk på er som slipper må illa. Jag mår illa dygnets alla timmar och har nog alla symtom man kan ha. Allt smakar illa, allt luktar illa, jag har blod/metallsmak i munnen, ömma bröst, molvärk, humörsvängningar. Undrar om jag missat något... Maken får hämta smörgås till mig i sängen direkt på morgonen för att jag ens ska ta mig upp ur sängen. Så påfrestande med nästan-kräkas-känslan hela tiden och försöka verka glad. I förra graviditeten spydde jag typ 40 ggr om dagen fram till v22 när jag tillslut blev inlagd. Jag vill njuta av den här graviditeten! Imorgon ska jag i alla fall få göra ett vul och hoppas få s en liten böna med tickande hjärta.

  • svartspets
    Miichz skrev 2016-09-19 09:42:10 följande:

    Är det någon mer än jag som börjat få massa flytningar? Tjocka vit/gula? Man blir ju nojjig för minsta lilla nu och jag ser att jag inte är ensam om att vara orolig så de är iallafall en tröst! Killen tycker jag larvar mig och över nojjar, känns inte som

    Att han riktigt förstått än. Och han tkr

    Jag överdriver när jag mår illa och inte kan äta vad som helst.


    Det är helt normalt så länge det inte luktar starkt illa eller gör ont. Jag har likadant och såg min böna med tickande hjärta idag. <3

    Det står till och med i min gravidapp att det är vanligt förekommande. :)
  • svartspets
    Fefferoni skrev 2016-09-20 08:44:51 följande:

    Hej på er, vecka 6+3 här. Andra barnet för vår del och BF 2017-05-13. Den blivande storasystern är 19 månader <3 :). 

    Har inte hunnit läsa igenom hela tråden men är det någon annan som väntar barn nummer 2? 


    Har en dotter på 20 månader nu och väntar andra beräknat 7-8 maj. :)
  • svartspets

    Är det någon mer som kräks regelbundet? Jag spyr både hemma och på jobbet. Har fått tips om B6 och ingefärskapslar av min barnmorska vilket hjälper lite. Men så jobbigt att behöva kräkas på jobbet och försöka låtsas som ingenting...

  • svartspets

    Jag går in i v12 på måndag och vi tänkte berätta för familjen nästa helg. Jag är lite nyfiken på hur ni tänkt avslöja nyheten? Förra gången gav vi handmålade hjärtan i trä där det stod "Världens bästa farmor/farfar/morfar/mormor". Nu har vi köpt en tröja med texten "Big sister" som dottern ska få ha på sig. De kommer nog fatta direkt.

  • svartspets
    Pedagog200701 skrev 2016-10-27 18:36:33 följande:

    Jag har också köpt det. Hittade grymt sköna på H&M tillslut efter att ha letat igenom hela Västerås centrum ;)


    Bor du i Västerås? ^^, Jag bor utanför men jobbar där. Skönt att veta att det finns gravidbyxor på HM. Behöver skaffa mig ett par jag med.
  • svartspets

    Igår kom vår lilla Hailyn en dag tidigare än beräknat. Jag var helt inställd på att gå över tiden men allt kom igång av sig självt. Vi är så lyckliga och ser fram emot att få komma hem till storasyster imorgon.

Svar på tråden BF maj 2017