Inlägg från: Blomsterfröna |Visa alla inlägg
  • Blomsterfröna

    BF maj 2017

    Jag vet inte hur jag ska tänka. jag plussade svagt igår och neg idag men jag hade kissat innan jag köote testet idag på morgonen, så kissade efter en timme igen så kan väl bero på de. Jag har inga speciella symtom, mår lite små illa emellanåt, men annars inget. så får se om jag djojjnar er=) 

  • Blomsterfröna

    hallå brudar
    Jag har skrivit tidigare här om mina test.=) Jag testade först pos men sen neg, jag har inte vågat testa mer. Mensen är aldrig sen eller uteblivit på mig nån gång, men mina symtom, illamående lite ont i ländryggen emellanåt, trög i magen och sendiarre på de och huvudvärk, va tror ni??

  • Blomsterfröna
    GreenSpirit skrev 2016-09-14 11:29:33 följande:
    När tog du sista testet?:)
    Jag tog testet i lördags och de blev ett svagt plus, sen två efter de på söndagen tror jag de va och de va neg ena va nog för att jag redan hade kissat på morgonen och sen tog testet så de va inte med morgonrin och sen tog jag morgonurin på måndagen och de va neg så vet inte
  • Blomsterfröna

    God morgon
    Tog ett test nu med morgonurin och de syns ju knappt ett plus, igår kunde man ju se lite, varför är det så svagt?? Kan jag va tidig i grav? Kanske hade senare äl

  • Blomsterfröna
    Tussilago6 skrev 2016-09-15 06:29:20 följande:
    Vilken dag är du på? Jag plussade jättesvagt på bim -3, något starkare på bim -2 och sen jättesvagt på bim -1 på morgonurin. Vart nojig, höll mig i 3 timmar och gjorde ett cb-digital, det visade gravid 1-2 veckor, phew! ???? Jag vet inte varför det blev så himla svagt med Testlagrets, men det kan kanske vara idé att prova ett annat test.
    Jag är på BIM + 8-10 dagar . Kör clearblue så blir lite knäpp men tänkte om jag hade äl senare och därmed svaga test
Svar på tråden BF maj 2017