• PuLoha

    BF maj 2017

    Grattis alla som har plussat! 

    Jag plussade i tisdags men tog ett digitalt igår som visade vecka 2-3. 
    Vet inte riktigt vilken dag jag hade äl men tror jag kommer ha bf runt den 20 maj! Jag är 30 och det är första barnet, känns så himla spännande och roligt men lite svårt att ta in att man verkligen är gravid Skrattande

  • PuLoha
    happylife skrev 2016-09-12 12:17:23 följande:

    Jag har bruna flytningar idag på bim


    Bruna flytningar är ju inte helt ovanligt på bim så det är nog ingen fara. Men jag förstår om du oroar dig.. Själv går jag och är orolig över att mitt enda symtom som jag har haft har börjat avta. Har haft spända och ömma bröst sen äl och idag när jag vaknade så är dom inte spända eller speciellt ömma längre Rynkar på näsan
    Man blir ju så orolig!
  • PuLoha

    Vad snabbt ni fick tid på MVC.
    Själv har jag lite svårt att bestämma mig vart jag vill gå, väljer mellan två stycken. Får ta och ringa på torsdag när jag är ledig och höra med dom.

  • PuLoha

    Är det alltid ett tecken på missfall när ens symtom försvinner? Mitt enda graviditetstecken har vart spända och ömma bröst, men från igår så känns dom som vanligt.. Lite lätt ömma bröstvårtor men annars inget alls, har inte ens någon molvärk. Gråter

  • PuLoha
    Nitcirc skrev 2016-10-06 10:01:04 följande:
    Jag har heller inga symtom än, är i v 6+2, skulle också gärna vilja ha någon slags bekräftelse haha, men man ska väl vara glad för att slippa illamåendet iallafall:) vilken vecka är du i?
    Jag är i v 7+5 och känner mig så ogravid.. jag har haft väldigt lite symtom hela tiden så man är lite orolig för MA. 
    Min BM sa att under v 7 brukar dom flesta börja känna av symtom. 
  • PuLoha

    Det känns ju lite lugnare att läsa att det finns fler som inte har några symtom Hjärta
    Man hade ju gärna önskat lite molvärk iaf Oskyldig

    Nu har jag bokat tid för tidigt ultraljud på söndag! Bara hoppas på att allt är som det ska, så himla nervös!

  • PuLoha
    bak14 skrev 2016-10-06 11:16:45 följande:
    Är det öppet någonstans på söndag? Var bor du? Det är så svårt att komma ifrån jobbet på vardagar, vad skönt att man kan göra det på helgen.
    Vasamamman i Stockholm Glad Smidigt och lätt att boka på webben. 
  • PuLoha
    Melam skrev 2016-10-06 17:13:15 följande:

    Fått bruna flytningar och har molvärk i magen ????


    Är nog ingen fara verkar vara ganska vanligt. 
  • PuLoha

    Jag var på ultraljud idag och hon mätte fostret till att vara 5+5 / 5+6 veckor gammalt. Så blev flyttad några dagar. Dock såg man inget hjärta Rynkar på näsan hon sa att det kunde vara lite tidigt att man inte brukar se förens i vecka 6. Men känns inte det lite sent?

    När dem mäter ut hur gammal fostret är via ultraljud, räknar man från själva befruktningen då?
    För enligt appen i mobilen så är jag 7+5 men enligt ultraljud 5+5 så vad ska jag räkna ifrån? Vilken vecka är jag i? Skäms

  • PuLoha
    Snäckan26 skrev 2016-10-09 16:46:42 följande:
    Det är väldigt svårt att mäta fostret när den är så liten , vi såg ett hjärta i vecka 6 och det är vad läkaren har sagt till oss med så det kan nog stämma. När jag har varit på vul så har jag utgått ifrån sista mensen eftersom det är svårt att mäta längd, men på dig skiljer det ju så mycket så jag vet faktiskt inte hur du ska räkna.
    Men när dom mäter fostret på vul utgår man från befruktningen eller från sista mensen? Så när hon sa 5+5 så måste väl hon räkna från när befruktningen skedde?
  • PuLoha
    stocktown85 skrev 2016-10-09 17:27:56 följande:
    Sitter i samma sitts som dig, tyvärr. Räknar att jag är i v 7+5 men på ul så såg de ett mindre foster och inget hjärtslag. Så antingen så är fostren mindre än vi tror el så är det missfall. Jätte tråkigt och jag hoppas ju självklart på det bästa för oss. Ska ringa gyn imorrn då jag gjorde ul privat. Så hoppas de kan se mer på ett vul istället för ett ul på magen. Lycka till!
    Är du 7+5 från sista mensen? Jag blir helt snurrig på alla dessa veckor och hur man räknar.. Rynkar på näsan Hur många veckor var ditt foster på ultraljudet? Veckorna man får ut på ultraljudet måste väl vara räknat på när själva befruktningen skedde? För annars räknar man väl från sista mensen? Du kanske hade en senare ägglossning?
    Jag själv har ingen koll på när jag hade ägglossning för jag har så oregelbunden mens så jag kan ju ha blivit befruktad senare än vad jag har trott, men isåfall plussade jag väldigt tidigt..
    Jag hoppas verkligen på det bästa för oss! Uppdatera gärna hur det går för dig! Hjärta
  • PuLoha
    Smorrisson skrev 2016-10-09 21:34:37 följande:
    Man utgår från sista mensen.
    Även vid ett ultraljud? så när han sa 5+5 så är fostret egentligen inte ens 3 veckor? Åh vad krångligt allt blev. Men om hon räkna från sista mensen när hon mätte fostret så är det kört för min del Gråter
  • PuLoha
    stocktown85 skrev 2016-10-09 22:42:57 följande:
    Ja idag är jag 7+6 enligt sista mensen. Var hos vasamamman i Sthlm igår och bm varken mätte el gjorde något annat än att snabbt kolla om det fanns ett hjärtslag. Så jag vet inte så mycket mer än så. Självklart uppdaterar jag dig, du får uppdatera mig hur det går. Jag håller tummen :)! Får ringa gyn istället och fråga om råd.
    Jag var också hos vasamamman fast idag då. Så olika dom verkar göra. Själv har jag en tid hos gyn om en vecka, så kommer be läkaren göra ett vul då.
Svar på tråden BF maj 2017