Inlägg från: Tussilago6 |Visa alla inlägg
  • Tussilago6

    BF maj 2017

    Hej! Jag hoppar in här med bf 24/5, plussade svagt för ett par dagar sedan men fick det bekräftat med cb-digital idag!

    Det blir sjätte barnet och jag är 34 år gammal. Än så länge så har jag nästan inga symtom, lite molvärk som kommer och går bara.

  • Tussilago6
    Bondemamman skrev 2016-09-14 14:31:35 följande:

    Hej plussade för 3 veckorsen och detta är mitt första barn. Vi har försökt i över 3 år så detta känns helt overkligt.???? är nu i v7 (6+6) och gjorde ett vul och allt såg normalt ut????

    Var på specialist mödravården igår och har fått fragmin sprutor för att jag har haft en propp tidigare pågrund av gipsat ben. Någon här som har erfarenhet av detta?????


    Grattis!! Jag har också fått såna sprutor för jag har haft infarkter i moderkakan vid tidigare graviditeter, lär nog få det denna graviditet också och trombyl som är blodförtunnande. Men jag är bara i v.3+6 än så jag har inte ringt bm ännu...
  • Tussilago6
    Bondemamman skrev 2016-09-14 19:48:46 följande:

    Grattis till plusset:) började med en spruta idag. Har inga problem att sticka mig men sved väldigt mycket i ca 10min sen försvann de. Var det samma för dig?


    Jag minns faktiskt inte hur det var de allra första gångerna, det kan ha känts lite då. Men sen kändes det iaf ingenting, fick snabbt rutin på det! Kanske jag borde ringa bm snart ifall jag också behöver börja. Men känns löjligt och ringa när man inte ens passerat bim, men det gör jag imorgon så!
  • Tussilago6
    Bondemamman skrev 2016-09-14 22:13:37 följande:

    Läkaren jag träffade igår menade att de inte var så brott än kunde börja bara vecka med sprutan men ville komma igång och det skadar inte att börja i tid. Så var det för mig iaf. Men vi alla är ju olika:) fick du även ta efter förlossningen? Jag skulle ta 6 veckor efter.


    Ja samma för mig, 6 veckor efter. Det ska bli intressant att se om det blir samma nu, det har gått några år emellan och det borde kanske ha betydelse... Vi får se!
  • Tussilago6
    Blomsterfröna skrev 2016-09-15 06:23:23 följande:

    God morgon

    Tog ett test nu med morgonurin och de syns ju knappt ett plus, igår kunde man ju se lite, varför är det så svagt?? Kan jag va tidig i grav? Kanske hade senare äl


    Vilken dag är du på? Jag plussade jättesvagt på bim -3, något starkare på bim -2 och sen jättesvagt på bim -1 på morgonurin. Vart nojig, höll mig i 3 timmar och gjorde ett cb-digital, det visade gravid 1-2 veckor, phew! ???? Jag vet inte varför det blev så himla svagt med Testlagrets, men det kan kanske vara idé att prova ett annat test.
  • Tussilago6
    Blomsterfröna skrev 2016-09-15 06:31:51 följande:

    Jag är på BIM + 8-10 dagar . Kör clearblue så blir lite knäpp men tänkte om jag hade äl senare och därmed svaga test


    Oj, då har du ju passerat bim med god marginal. Testen borde ju bli starkare iaf även om du hade äl senare än du trodde. Hoppas de börjar öka snart!
  • Tussilago6

    Jag funderar också över träningen, jag spelar fotboll och känner mig lite tveksam till att fortsätta fast bm säger att graviditeten är väl skyddad i magen. Men det händer ganska ofta att man får armbågar och bollar i magen och ibland ramlar man ju, jag tycker det känns så där. Vad tror ni?

  • Tussilago6
    Bebisbubbla skrev 2016-09-15 18:58:30 följande:

    Jag har hört att man kan träna fotboll till v 16 men kanske inte spela matcher pga närkontakt/knuffad osv. Motståndarlaget har ingen hänsyn. Men är ingen expert. :)


    Åh, tack för svaret. Ja matcherna är värst, men träningsmatcher nästan lika illa... Ja jag får se hur det blir, finns ju annan träning att ta till annars. Sista veckan har dock kondisen känts som bortblåst, undra om det beror på graviditeten eller kanske bara förändrat fokus!?
  • Tussilago6
    EvelinaS0403 skrev 2016-09-15 19:49:39 följande:

    Var i Ullared idag, även det ännu är tidigt... Så köpte jag hem en del saker. Bodys, nappar, en skallra & filt och sånt. Kändes så overkligt!


    Åhh vad roligt med lite shopping!!! *vill också*
Svar på tråden BF maj 2017