Inlägg från: Snäckan26 |Visa alla inlägg
  • Snäckan26

    BF maj 2017

    Nelah skrev 2016-10-06 10:13:33 följande:

    Jag har inte jätte mkt symtom, de flesta har o stort sett försvunnit :/ lite små ömma bröst o mensvärk. Illamåendet är slut och jag har inte gått upp på natten för att kissa under de senaste 4 dagarna. v11 idag.


    Jag är också i vecka 11 och nästan alla symptom är borta , jag blir skitnojig såklart fast jag har förbannat illamåendet och kräkningarna ett par veckor nu haha. Jag behöver inte heller kissa på natten , trodde det bara skulle bli värre med det ju längre gången man är ?
  • Snäckan26
    Nelah skrev 2016-10-06 13:12:10 följande:

    Jag trodde samma. Klart att man blir lite nojig. Har du träffat någon Bm? Jag har tid den 12e och jag kan nog inte riktigt tro på det förrän jag har varit där hehe


    Ja när ska man kunna slappna av och njuta /: . Jag har gjort ett vul vecka 6 där vi såg hjärtat slå . Ska du göra kub ? Vi har tid för det den 26 oktober och dagarna går ju såå långsamt.
  • Snäckan26
    Lundis skrev 2016-10-06 14:59:21 följande:

    Vilken vecka är du i? :) vi kan göra kub men tyckte vi fick tid jäättteesent. I vecka 14 den 1 november. Vet inte hur jag ska orka vänta nu när man börjat oroa sig för missfall igen.

    Fick nämligen MA förra grav. (juni) och nu när grav symptomen börjar försvinna mer o mer blir man lite nojig.


    Jag är i vecka 10+2 . Jag har haft två MA , det senaste i maj i år så vi är livrädda här hemma .

    Jag kommer att vara i vecka 13+ 1 när vi gör kub. Vi bor i Östergötland och där kan man göra mellan v11-14 . Ja det kanske är så överallt men jag vill nog hellre göra det lite senare än vecka 11 då de säkert ser bättre. Är det första barnet för er ?
  • Snäckan26
    Lundis skrev 2016-10-06 16:35:17 följande:

    Okej då gör vi ju inte så sent ändå :) det har du rätt, bättre att vänta lite då. Fy stackare! Lider med er. Det är så hemskt att gå igenom det så förstår att ni är rädda! Har ni fler barn imellan eller fick du två MA på rad?

    Ja det är vårt första barn:)


    Vad roligt med första barnet !

    Jag har en son sedan tidigare som blir 11 i februari . För min sambo blir det första barnet . Jag fick två MA på raken och vi väntade faktiskt på en remiss till gyn för en utredning nu efter sommaren men så blev jag gravid innan det . Är du med i nån hemlig grupp på fb ?
  • Snäckan26
    Nelah skrev 2016-10-07 08:05:09 följande:

    Åh mysigt. Hoppas att jag också får göra ett vul, så jag kan få bekräftelse på att där faktiskt är något. Här blir man bara erbjuden att göra kub om man är över 35 :/ vilket jag inte är. Men man kanske kan få göra det pga övervikt....


    Gud vad värdelöst , jag tycker det borde erbjudas till alla . I Östergötland blir alla erbjudna det . Bara för att jag sa att nästan alla symtom är borta så kom illamåendet tillbaka med råge ! Det verkar komma och gå !? Hur mår du ?
  • Snäckan26
    Tiiffany skrev 2016-10-07 07:51:05 följande:

    Fyyy alltså illamåandet tar kål på mig. Bra tips som lindrar illamåendet? Sitter just nu på jobbet och äter salta pinnar


    Det verkar vara väldigt individuellt vad som fungerar men jag småäter för att hålla det i schack . Jag äter också lergigan Comp men vete fan om de hjälper så mycket , jag blir mest trött .
  • Snäckan26
    Nelah skrev 2016-10-07 18:19:53 följande:

    Ja det är lite trist. Hade jag fått chansen hade jag gjort det. Det ska bara sparas pengar här :/ tidigare i somras sa mer än hälften av barnmorskorna upp sig men en stor del har kommit tillbaka igen - tur det.

    Jag har väldigt mkt molvärk, mkt bak i ryggen och spänningar fram. Förutom konstant huvudvärk mår jag bra :) hur mår du förutom illamåendet?

    Med 2an började foglossningen ordentligt i v12 men än känner jag inget och jag håller mig lycklig så länge det varar.


    Samma här , som svag mensvärk hela tiden och det drar ganska mycket i ljumskarna . När jag nyser eller hostar så kan det hugga till i ligamenten . Mina fogar har jag tyvärre redan känt av , när jag har promenadet mycket så vet jag inte hur jag ska ligga för allt gör ont . Kan du ligga på rygg utan att må illa ?
  • Snäckan26
    Fjäderängel skrev 2016-10-07 22:41:32 följande:

    Finns det 0% på alkoholfritt? Har letat och letat men hittar inte...:(


    Jag köper de som är 0.5 % alkohol och det är ingen fara alls enligt Bm och systembolaget haha. De flesta ligger ju på 0.5 men det är alkoholfritt. Tror det har med jäsningen att göra .
  • Snäckan26
    PuLoha skrev 2016-10-09 16:04:20 följande:

    Jag var på ultraljud idag och hon mätte fostret till att vara 5+5 / 5+6 veckor gammalt. Så blev flyttad några dagar. Dock såg man inget hjärta  hon sa att det kunde vara lite tidigt att man inte brukar se förens i vecka 6. Men känns inte det lite sent?

    När dem mäter ut hur gammal fostret är via ultraljud, räknar man från själva befruktningen då?

    För enligt appen i mobilen så är jag 7+5 men enligt ultraljud 5+5 så vad ska jag räkna ifrån? Vilken vecka är jag i? 


    Det är väldigt svårt att mäta fostret när den är så liten , vi såg ett hjärta i vecka 6 och det är vad läkaren har sagt till oss med så det kan nog stämma. När jag har varit på vul så har jag utgått ifrån sista mensen eftersom det är svårt att mäta längd, men på dig skiljer det ju så mycket så jag vet faktiskt inte hur du ska räkna.
  • Snäckan26
    Pedagog200701 skrev 2016-10-10 18:01:25 följande:

    Vecka 9 och väldigt svullen. Snäva tröjor på jobbet skulle leda till frågor... ;)


    Åh vad roligt med en magbild , jättefin ! Jag måste också slänga upp en bild =)
Svar på tråden BF maj 2017