• Paincake

    BF maj 2017

    Hejsan!

    Jag hoppar in i gruppen. Plussade i helgen, BF typ 10-11 maj, nånting, men det kommer nog flyttas fram då jag inte fick plus på stickan förrän i fredags. 

    Tredje barnet på g, har tidigare en 6,5-åring och en snart 4-åring.  


  • Paincake
    när2blir9 skrev 2016-09-12 00:33:10 följande:

    Hej hej!
    Här är en till som nyligen + at, 10/5 är jag beräknad Glad
    Har 3 barn sedan tidigare, 14, 11 och 9 år, så detta blir en liten sladdis :D

    Hur mår ni alla? Sj går jag och är lite orolig då jag inte känner ett dugg, förutom att jag är lite tröttare än vanligt, men inget illamående, eller ömma bröst, stickningar eller nåt? Väldigt annorlunda mot mina andra graviditeter :)


    Jag mår som du - hade inte mensen varit sen hade jag inte haft en aning. Lite molvärk har jag, någon enstaka gång känt metallsmak i munnen men sen är det inte mer. Jag kommer nog att revidera det här inom kort men än så länge inga direkta symptom. ????
  • Paincake

    Jag väntar tredje barnet och har tid för hälsosamtal nu på torsdag, v 7+0. Skickade mejl till barnmorskan i söndags (plussade i lördags) och fick tid den här veckan. Snabba ryck...

    Den riktiga inskrivningen sker väl i v 10-11-nånting.

    Vi väntar nog ett tag med att berätta för syskonen. De är ju inte så gamla än, 6 och snart 4, så det är ju lång tid kvar att vänta. Har haft lite blodiga flytningar också så vi får se om det går vägen.

  • Paincake

    Jag är förvånansvärt symptomfri också. Hade jag inte plussat i helgen så hade kag inte haft en aning. Känner mig lite pms:ig, molvärk, metallsmak i munnen och lite hjärtklappning, men annars inget.

  • Paincake
    EvelinaS0403 skrev 2016-09-12 20:26:46 följande:
    Ömma bröst & mer hungrig. Kanske lite känsligare näsa. Men annars inget :)
    Är i vecka 5 (4+3) enligt kalendernz
    Fattar inte att de står vecka 5 men står inte 4+3 vecka fyra & 3 dagar?
    Du har varit gravid fyra hela veckor och tre dagar och är alltså inne på femte veckan. Därav att du är i v 5. Hängde du med?
  • Paincake
    Babydreamer skrev 2016-09-13 10:40:18 följande:

    Jag plussade imorse andra barnet. Har kämpat i 2 år med syskonförsök och gått igenom missfall och misslyckade hormonbehandlingar. Denna cykel fick jag prova letrozole och det verkar uppenbarligen har hjälpt! Är så skakig att jag inte riktigt vågar tro på att det är sant fortfarande... BF ca 25 maj


    Vad roligt! Grattis!

    Vi fick också jobba för trean (men inte tillnärmelsevis lika mycket som du). Har försökt i drygt ett år och hade precis fått tid till fertilitetsutredning när jag plussade. Mensen har strulat lite så någon typ av hormonobalans har det ju varit.
  • Paincake

    Igår var jag på hälsosamtal (V 6+0) så nu känns det på riktigt. Mår som en räv kvällar och eftermiddagar men inget kräk än. 

    Är oerhört osugen på allt, mat smakar och luktar illa, fikabröd gör mig kvalmig, osugen på frukt. Skulle möjligtvis vara lite syrligare frukt som går ner. Kaffe funkar på morgonen men är äckligt resten av dagen. Stackars lilla mig.

    Däremot har jag inga andra symptom. Inga ömma bröst, nästan ingen mensvärk. 

    Har ni börjat berätta? De två andra gångerna berättade vi för de närmaste så fort vi plussade men nu har vi valt att hålla det för oss själva en stund.


  • Paincake
    Yopas skrev 2016-09-16 18:45:05 följande:
    Åh gud vad kul! Mindre roligt att du mår så illa.. :(

    Vi har valt ett par få att berätta för. Min sambo kunde inte hålla sig till sina föräldrar, men jag ska vänta liiite till innan jag berättar för mina ;)

    Jag har lite molvärk och typ trött i svanken. Lite pms humör också haha.. men annars har jag inte så mycket symptom. Jag mår inte illa men jag är inte sugen på nått.. Min aptit är lite halvdålig faktiskt.. äter lite men ofta istället. Banan är gott!! Inga ömma bröstet heller. Men jag är bara i vecka 5 mer symptom kanske kommer inom sin tid :)
    Hehe, bara tanken på banan gör att det vänder sig i magen.

    Jag har inte kräkts med någon av de andra ätteläggen men frågan är om inte trean gör ändring på min kräkfria strike... Den som väntar får se.
  • Paincake
    Wantakid skrev 2016-09-16 19:55:04 följande:

    Jag startade min morgon med att bara gråta, av okänd anledning.

    Efter någon timme när jag gick och kissa började jag blöda, och hållt på hela dagen tillsammans med motvärk/mensvärk

    Ingen kraftig värk men den finns där.

    Har pratat med bm men de säger bara att man ska vänta och ta ett nytt test om 2 v för att se om jag forfarande är gravid eller inte! :(

    Är så himla ledsen, hoppas verkligen inte det är missfall trotts allt

    Är bara i 5+2 så stor risk är det ju,

    Lycka till allihopa och grattis till era plus, jag hoppas jag också får vara med på er resa med en frisk bebis i magen


    Beklagar... Hoppas det går vägen snart.
Svar på tråden BF maj 2017