Inlägg från: MartingaleFootprints |Visa alla inlägg
  • MartingaleFootprints

    BF maj 2017

    Hej! Jag plussade igår och beräknat blir då BF 20 maj. ????

    Jag har mått konstant illa sen igår morse, är mer hungrig än vanligt och har ont i nedre delen av magen och är även lite svullen. Har i ca en vecka också varit mer törstig och kissat oftare och varit trött. Har ett aktivitetsarmband som mäter puls när jag vaknar och senaste tre dagarna har pulsen varit ca 15-20 slag högre per minutän vanligt. Tycker det är så intressant att läsa om allas tidiga gravtecken!

  • MartingaleFootprints
    Mela91_t skrev 2016-09-15 11:22:33 följande:

    Plusade 8september! Beräknad 21 maj! Första graviditeten, har inte fattat de ännu ???? Har känt av illamåendet och trötthet de senaste dagarna samt svullen över magen????


    Nästan exakt som för mig då! Stort grattis!!
  • MartingaleFootprints
    Yopas skrev 2016-09-17 09:26:39 följande:
    Grattis till plusset! Min bebis är beräknad till 21-22 maj! Enligt min graviditetskalender (appen) är det bf 21, men enligt 1177.se uträknare så är det den 22 maj ;) vi ligger nära vara dra vilket som! :D
    Vad roligt! Jag med, beräknad till 20 maj. :)
  • MartingaleFootprints
    Yopas skrev 2016-09-17 09:40:57 följande:

    Men vad kul att hitta fler runt samma datum!! :D

    Hur mår ni hittills? Illamående? Molvärk?


    Förra veckan var jag konstant rätt kraftigt illamående,men nu har det i två dagar bara varit vid vissa tillfällen. Däremot rätt mycket molvärk,kommer och går nästan hela tiden. Som en kraftg mensvärk typ. Mina bröstet är jätteömma också. Men det värsta är nog att jag känner mig så trögtänkt! Hur mår du?
  • MartingaleFootprints
    Yopas skrev 2016-09-17 11:16:52 följande:

    Jobbigt med illamående!! Jag har inte mått illa än, de märkbara symtomen som kommit är trötthet och molvärk, samt öm svank. Min aptit är lite sisådär också! Annars mår jag prima! Molvärken känns ungefär som en mild mensvärk. Så det är skönt, att det inte gör ont, men att man fortfarande kan känna att något finns där! :)


    Ja fast det var väntat,min mamma har mått jätteilla i princip hela hennes graviditeter. Och jag har lätt för att må illa i olika situationer.

    Ja visst är det lite skönt med värken! Gillarockså att det faktiskt känns att det händer något.:)
  • MartingaleFootprints
    Miichz skrev 2016-09-17 20:36:45 följande:

    Får man hänga på här? Jag plussade för ca två veckor sen och går in i vecka sju i morgon :)

    Blir också en liten maj bebis om allt går som det ska såklart. Är det bara jag som är otroligt rädd för missfall nu tidigt i graviditeten?


    Är i vecka 5 och känner mig också jätterädd för missfall. Försöker verkligen att inte tänka på det och övertala mig själv att det inte hjälper att oroa sig, det händer om det händer men det är liten risk. Men oron är ändå rätt stark. :(
  • MartingaleFootprints
    Fjäderängel skrev 2016-09-18 10:03:09 följande:

    Behöver olika tips på att ta bort illamåendet!


    För mig funkar det att äta lite men ofta. Illamåendet kommer för mig så fort magsäcken liksom blir tom ca 2 timmar efter måltid. Jag tycker inte det spelar så stor roll vad jag äter,men har hört att många tycker att salta kex är grymt mot illamående.
  • MartingaleFootprints
    Lssonskan skrev 2016-09-18 11:52:33 följande:

    Hej!

    Är det någon som redan nu är sjukt retlig? Jag har oerhört kort stubin märker jag och min sambo retar gallfeber på mig mest hela tiden. Antingen tycker jag inte han engagerar sig och om han gör det så tycker jag det är på fel sätt...damned if you do damned if you don't ungefär. Tänker att det är hormonerna och den allmänna chocken, någon annan som känner igen sig?


    Jag känner mer att jag blir ledsen helt plötsligt för ingenting och sånt. Är lite förvånad över att jag känner mig "så" gravid så tidigt liksom.
  • MartingaleFootprints
    Tiiffany skrev 2016-09-22 11:49:47 följande:

    Jag var på hälsosamtal förra hösten innan mitt missfall. Måste man gå igen?


    Jag fick inget hälsosamtal utan bara inskrivning v 9 (stockholm). Så det borde inte vara obligatoriskt,särskilt inte om du redan haft ett.
  • MartingaleFootprints
    jooo skrev 2016-10-04 18:22:07 följande:

    Någon mer som är riktigt svullen? Suck jag ser ut som en badboll hela jag får knappt på mig byxorna /:


    Jepp! Blev svullen typ på en gång. Är nu i 7+4 och kan bara ha mammajeans. Har dock gått ner ett halvt kilo.
Svar på tråden BF maj 2017