Inlägg från: Anonym (Vidrigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vidrigt)

    Min man uppfostrar vår son till ett svin

    Absolut VIDRIGT.

    Det största problemet i detta är att din man uppenbarligen är en patetisk människa med minimal självkänsla. Han har inte klarat av att hantera sina sociala motgångar och nu försöker han föra över sina skademekanismer på sin son.

    Har du inte märkt detta tidigare TS, så måste du ha varit väldigt bra på att knipa igen ögonen. Dags att öppna dem nu och ge gubben en kalldusch. Dags för förändring, samtal och terapi. Kan du inte skaka liv och vett i honom så lämna. Annars visar du bara din son att det räcker inte med ett svin till far, utan han har även en mamma utan handlingskraft och självrespekt. Finns det något vett och hjärta bakom denna sjaskiga yta får han plocka fram det NU.

    Din analys av situationen visar att du är både klok och smart. Det är fantastiskt för din son.

  • Anonym (Vidrigt)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-31 06:48:21 följande:

    Så TS ska lämna en bra man och pappa för att visa sitt barn det du kallar bra värderingar.

    Nog för att många är blåsta i dagens värld men det beslutet hade tagit priset i dumhet.


    Ännu en bitter man, hör jag.

    Jag var sambo med en man som visade sig manipulativ och hade kassa värderingar. Tog av skygglapparna för mina blivande barns skull. Som tur var hade vi inte hunnit skaffa barn än. Är nu tillsammans med en underbar man som respekterar andra människor oavsett kön, ålder och härkomst. Han är ett föredöme för våra barn.
Svar på tråden Min man uppfostrar vår son till ett svin