Inlägg från: Anonym (Hmmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmmm)

    Min man uppfostrar vår son till ett svin

    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-30 23:41:44 följande:
    Det kommer i nästa skede. En man ska vara rutinerad i sängen.
    Det blir ju svårt eftersom flickor ju "ska hålla på sig"
  • Anonym (Hmmmm)

    Att uppmuntra en son att vara där tjejer är är ju inte fel, men man behöver ju inte säga varför. Vår yngste son är intresserad av dans, något en del retat honom för. Det är ont om killar som dansar så tjejerna slåss om honom och han har aldrig haft problem med flickvänner, till skillnad från hans kompisar med mer "manliga" intressen.

    Sonen har för övrigt en bra kvinnosyn vilket en del av hans kompisar inte har.

  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-31 12:11:11 följande:
    Fina flickor ja. En kille skaffar sig rutin med de slampiga tjejerna som TS man skriver. Sedan gifter han sig med en fin flicka som hållit på sig.
    Eftersom det finns något färre tjejer än killar kommer inte alla killar att hitta "en fin flicka" och om vi lyckas påverka alla tjejer så att de bara har sex med killar de är gifta/sambo/särbo med kommer alla killar få mindre sex. Grattis!
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-31 12:34:17 följande:
    Det stämmer att de fina flickorna är eftertraktade på äktenskapsmarknaden och att männen får slåss om dem. De rutinerade männen tar hem dessa flickor och gifter sig med dem. De oerfarna männen får ta de slampiga kvinnorna när dessa kvinnor är blivit gamla och slitna och inte längre är eftertraktade på köttmarknaden.

    Ts man är rätt ute och förstår hur det fungerar.
    Fast i din drömvärld finns ju bara fina flickor. Alltså är din drömvärld en värld där män inte får sex förrän de är 20-30 år gamla.
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-31 12:44:13 följande:
    Det räcker att läsa på familjeliv för att inse att det finns slampiga kvinnor.
    Fast så vill ju inte du ha det.

    Jag hade haft sex med två killar innan jag träffade min man när jag var 35. Jag vet inte om jag räknas som fin flicka, men jag kan säga att fina flickor vill inte ha män som knullat runt med slampor och vi vill inte ha män med hora/madonna-komplex.
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-08-31 15:52:44 följande:
    Fast nu stämmer ju inte det att de snälla killarna tar hem de fina flickorna. Det vet även du om du tänker efter.
    Nu känner jag bara mig själv och de kvinnor jag umgåtts med i livet. Ingen av oss är intresserade av andra än snälla killar, dvs schyssta killar med bland annat bra kvinnosyn. Ingen av oss har följt med någon kille från krogen och vi gillar inte taskiga och stöddiga killar eller killar med hora-madonna-komplex. Jag har träffat de män jag varit med via jobbet respektive genom vänner och mina väninnor har träffat sina män på samma eller liknande sätt. Alla har bara varit tillsammans med snälla killar. Killar som är snälla på riktigt och inte bara tror att de är snälla!

    Nu är ju du ingen snäll kille och då får du heller ingen "fin flicka".

    TS. Det är bra att din son är på ställen där det finns tjejer. Min son är det som sagt, men inte för att få tjejer utan för att han står upp med vad han gillar och han råkar gilla något som anses feminint av en del andra - och råkar få en massa tjejer på köpet så att säga. Alltså är det bättre att lära sonen att det är bra att vara i blandade grupper, att saker inte är löjliga bara för att många tjejer gör just den grejen mm.
  • Anonym (Hmmmm)
    Dorian Ertymexx skrev 2016-09-01 09:44:01 följande:

    "När dessa får brustet hjärta av någon kille, vem vänder de sig till då? Jo, till sin kompis, min son!"

    Haha, TS, jag kan informera din karl om att det där inte fungerar det minsta. Jag ar den evige vännen i mina tonår, och som vännen är man en snuttenalle. Man gråter ut mot den, man lutar sig mot den i svåra stunder, men man har fan inte sex med den.

    I övrigt låter det onekligen som att hans "lärdomar" är rätt ofräscha, ja.


    Jag tänkte faktiskt samma sak. Man blir inte ihop med killkompisen man gråter ut hos.
  • Anonym (Hmmmm)
    Tom Araya skrev 2016-09-01 19:33:27 följande:
    Detta är precis vad jag upplevt också och det är också vad resultatet ofta blivit när man som jag aldrig lärt sig knepet att ragga.
    Det finns inga knep. Tjejer är inte mähän utan egen vilja. Om tjejen gillar killen vill hon träffa honom fler gånger. Blir hon kåt vill hon ha sex med honom. Om det visar sig att killen ljugit dumpar hon honom. Om de har haft sex hade hon det ju skönt just då och behöver knappast ångra något, men vill kanske inte ha sex med honom fler gånger (såvida hon inte fått mersmak).

    Killar som uppenbart använder knep är ointressanta. Det stämmer att man inte blir tillsammans med killkompisen man gråter ut hos, kanske gäller motsvarande för killar. Man är för nära varandra och det blir inte spännande. Om man försöker bli tillsammans och det inte funkar har man ju dessutom förlorat en vän och det vill man inte.

    TS. Uppmana er son att också umgås med tjejer, men inte för att ragga utan för att tjejer är lika mycket värda som killar och kan vara lika bra kompisar. Att naturligt kunna umgås med det andra könet gör att man sedan lättare kan ta kontakt.
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-09-02 07:50:11 följande:
    Klart det finns knep för att ragga. Och de är effektiva.

    Det komiska är att du själv nämner ett raggningsknep. Även om du själv inte benämner det som ett knep.
    Nämn ett knep!
  • Anonym (Hmmmm)
    Anonym (Din man är realist) skrev 2016-09-02 08:47:18 följande:
    Finns hur mycket som helst men två bra knep är att vara

    * Bilden av en normal bra man

    * orädd och någon som kvinnan kan söka skydd hos.
    Jomen, då dumpar man ju så fort man märker att mannen inte alls är "normal och bra". Om han däremot spelar "normal och bra" till 100% - då är han ju det

    Om killen verkligen är orädd och någon som kvinnan kan söka skydd hos så är det ju inget knep. Om det visar sig bara vara en fasad så dumpar man.

    Om killen bara spelade för att få sex, ja då fick ju tjejen också skön sex med illusionen av en bra kille. Spelar roll om de inte kommer att träffas igen. Kanske hon också spelade  - kanske rollen av en kvinna som behöver skydd (finns många killar med beskyddarinstinkter).
Svar på tråden Min man uppfostrar vår son till ett svin