• Scoops

    Ni som har upplevt karma med ex

    Hm.. Jag kan tycka att det är karma när ungar som var riktiga svin mot mig i skolan nu är arbetslösa, fulfeta och tråkiga människor som sitter och med 3-6 barn från olika relationer som aldrig höll under tiden som jag glider runt i Europa och njuter av livet. Men lika for jag tänker på det så får jag lite dåligt samvete och tycker synd om dem, allra mest deras barn!

    Men en riktig sån hämndhistoria är min syrras kille på gymnasiet... Riktig gris. Uppvuxen i en liten byhåla och den enda "snygga" killen där, kunde välja och vraka bland tjejerna och gjorde ingen hemlighet av det. Han raggade både på mig och syrran (tvillingar) och när jag gjorde klart vad jag tyckte om honom så övertalade han min syster att flytta in till honom. Han dumpade henne gång på gång och hon var alldeles förstörd. Till sist blev han ändå tillsammans med en annan, mycket yngre tjej. Hon blev gravid på en gång och först då insåg han att det (enligt hennes kultur) betydde lite annat än han hade trott.. För hela hennes familj - jag snackar mamma, pappa, morbröder, småsyskon, far- och morföräldrar kom upp från fattiga delen av Polen och flyttade in i hans hus för att "hjälpa till med barnet". Aldrig känt sån skadeglädje som den gången vi körde förbi deras hus tidigt en morgon (vi var på väg till flygplatsen för semester) och såg honom springa från huset i kallingarna med en kärring bakom sig, hon slog honom med en toffel och i dörren stod hans (förut snygga, nu lönnfeta och osminkade) brud och skrek för full hals. Lyteskomik! Har aldrig sett nått så bisarrt i hela mitt liv efter det!

  • Scoops
    Anonym (fniss) skrev 2019-01-03 15:43:13 följande:

    hm, hann du se att hon var osminkad från bilen? 


    Egentligen inte, och det vore inte konstigt om hon var det med tanke på hur tidigt det var på morgonen heller, det var mer en feeling eller intrycket jag fick och egentligen inte viktigt heller.
Svar på tråden Ni som har upplevt karma med ex