• Trooi

    Varför pratar ingen om att ersättning är industriprocessat skräp?

    Antar att du TS är ute efter att provocera. På vilket sätt angår det dig hur folk väljer att mata sitt barn? För en del funkar amningen helt perfekt utan problem för andra är det hur kämpigt som helst. Jag tycker inte att man ska amma till varje pris om det inte funkar eller man mår dåligt av det. Sen, för att provocera dig TS, så tror jag att bröstmjölk är rätt överskattat. Såna amningsfanatiker som dig verkar tro att bröstmjölk skyddar mot all ondska i världen. Så TS, ta fram vetenskaplig fakta på vilket sätt barn som får bröstmjölk mår sååå mycket bättre än de som får ersättning. Jag är övertygad att skillnaden är marginell, om det ens finns någon skillnad.

  • Trooi
    Axe skrev 2016-10-08 22:29:51 följande:

    Seriöst, ni som har Valt Att inte amma, har nu inga vettiga argument utan bara försöker kasta skit? Det märks ju att ni inte är helt bekväma i ert val.

    Självklart är det onaturligt för att barn att inte amma. Ibland behövs flaska, bra att det finns. Men att innan man ens har barn bestämma att nä, jag ska nog inte ge den maten som är ämnad för bebisen. Jag ger komjölksbaserad ersättning istället är ju helt galet!

    Min BVC både sköterska och läkare säger att det går inte att jämföra ersättning med.bröstmjölk men när mammor vägrar amma finns inget alternativ. De får heller inte gå ut offentligt med att ersättning är sämre för så kan vissa mammor bli kränkta. Läkaren och bvc sköterskan var i samma rum när hon sa detta.


    Du är medveten om att allt inte är svart och vitt? Att man kan amma OCH ge ersättning? Tex helamma ett tag och sedan ge ersättning. Chockerande fakta för dig säkerligen. Eller delamma (googla om du inte vet vad det betyder). Och nej det handlar inte om att man inte är bekväm med sina val. Det handlar om att det är det är riktigt tråkigt med såna trångsynta människor som dig, vare sig det handlar om amning, politik eller whatever.
Svar på tråden Varför pratar ingen om att ersättning är industriprocessat skräp?