• Haskel

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Enligt min erfarenhet med kvinnor, tycks fontänorgasm vara något man tränar upp. Jag har aldrig träffat eller pratat med någon under 35-40 år som kunnat få det. De flesta har förkunnat, att efter att det lyckats en gång, så lär man sig. Enligt min erfarenhet, ju mer upphetsad, ju mer vätska.

    Om man som kvinna inte kissat precis innan går det både lättare, och kommer mer.

  • Haskel
    Anonym (osäker) skrev 2016-09-18 20:46:30 följande:

    Jag är osäker på om jag verkligen får fontänorgasmer, men det kommer helt klart någon slags vätska vid vissa tillfällen. Personligen känner jag att det kommer oftare när jag är mindre kåt och måste "kämpa" lite mer för att få orgasm. Det krävs både klitorisstimulering och att jag kniper samtidigt. Sen när jag kommer så släpper jag bara på knipandet och så rinner det ut vätska. Jag kan dock hålla emot så att det inte kommer lika mycket som det skulle kunna göra. Så på sätt och vis styr jag det själv. 


    Forskning har visat att fontänorgasm egentligen är kiss. Eller i alla fall en typ av kiss med en liten blandning av sekret från skenes körtlar. Detta "kiss" produceras precis som vanligt genom njurarna, men det hela går mycket fort. Det tar bara några få minuter att producera en ganska skaplig mängd. Därigenom kan man vara nykissad innan samlag/tillfredsställelse. 

    Du får sannolikt fontänorgasm, eller i alla fall är det samma vätska. Du sprutar bara inte, därför kan du knipa på samma sätt som du kissar.
  • Haskel
    Celines Essence skrev 2016-09-18 21:51:16 följande:
    Tack för inlägget! Intressant, och det låter logiskt, fast man vill ju inte vara kissnödig redan innan... Men visst borde det finnas ett samband. Lite tabubelagt, men ändå. Jag gillar inte när saker kring kvinnors sexualitet blir onödigt mystiskt och mytomspunnet.
    Man behöver ju inte direkt vara kissnödig, kan jag tänka. Men man behöver kanske inte heller gå och kissa precis innan. 
    Håller med om att det råder väldigt mycket mystik och mytomspunna saker kring kvinnors sexualitet. Ganska dumt i många avseenden, även om jag många gånger ser kvinnor som gudinnor.

    Men det är väl ingen hemlighet att även kvinnor kissar. Men det är ju också skillnad på kiss och kiss. Inget snuskigt eller äckligt, enligt mig. Att det är skönt, är väl dessutom viktigast.
    All sex är ju något intimt. Vad man tycker om, eller gör är inget andra behöver känna till.
  • Haskel
    Celines Essence skrev 2016-09-18 22:44:40 följande:
    Vad i hela världen menar du med detta? Tycker du det är fel att dela med sig av sexuella erfarenheter? Jag är glad att det finns folk som delar med sig. Jag har fått mycket inspiration av att läsa hur andra kvinnor fungerar och hur andra par gör.
    Haha, nej nu missuppfattade du mig ordentligt är självklart inte fel att diskutera och dela med sig av sina erfarenheter.
    Jag syftade mer på föräldrar, vänner och bekanta. När, var och hur du har sex är det ju ingen annan (i din bekantskap) som behöver veta. Om du gillar och utövar tabubelagda saker i sänghalmen så är det ju inget som syns eller märks.

    Man berättar väl bara det som man känner sig bekväm med att berätta. 
    Sen är det ju bra att det finns forum, likt detta, där man kan berätta och fråga om allt. Tyvärr förekommer även påhopp av olika slag här, men här är man i alla fall hyfsat anonym.

    Sen är det som sagt var synd att mycket ska behöva vara så tabubelagt. Särskilt kvinnans sexualitet, där saker och ting helst ska bli mystik för att bli tillåtet att prata om.
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)