• Anonym (Kaffedraken)

    BF juni 2017

    Hej och stort grattis till era plus. Jag verkar vara beräknad 30/5-31/5 men lär föda i juni (sist gick jag över måååånga dagar) så hoppas jag får vara med här i den här tråden :) Jag testade med sticka för tre dagar sen och sen idag på BIM, svårt att ta in men detta ska bli så häftigt med en till liten. Har ni andra några barn innan eller är det första?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Första grav hade jag jätteömma bröst tidigt, tog flera gravtest som var negativa och till slut blev det pos på bim+8, sen kom enorm trötthet men det var nog inte förrän v 8 typ. Annars inga symtom alls typ förutom det. Denna gång ömma spända bröst, illamående och några lite mer diffusa symtom, är nu v 5 får se hur det utvecklar sig. Tror sånt helt enkelt skiljer sig från graviditet till graviditet.


    Eniis skrev 2016-09-25 09:02:12 följande:

    Kul med så många nya plus!

    Ni som har barn sen tidigare, har de tidiga symtomen varit annorlunda den här gången? Med första barnet hade jag så sjukt ont i brösten och var trött, det var precis innan och efter bim. Nu känner jag knappt av brösten men tröttheten finns där. Kan brösten liksom vara mer "vana" en andra gång? :)


  • Anonym (Kaffedraken)

    min molvärk har typ också försvunnit, men jag har riktigt ömma och spända bröst, kissar mer, sover dåligt, trött på eftermiddagarna, lätt illamående nån gång per dag, ibland uppblåst mage

Svar på tråden BF juni 2017