• Madde87

    BF juni 2017

    Jag ville så gärna göra ett ultraljud för att se om det finns nåt där inne överhuvudtaget. Har fått för mig att jag är skengravid eller nåt för det känns bara fel allt. Men när jag ringde så fanns ingen tid förrän januari och då är det ju ändå dags för rul och dessutom om där är något så lär det ju synas på magen då. Usch vad jag ångrar att vi redan berättat för familjen och jag funderar på om det är därför jag är extra orolig över allt. Alla är ju så jävla glada och förväntansfulla och fy vad jobbigt det blir då att berätta om något går fel.

  • Madde87

    Vad är helt ofarligt att äta på julbordet? Jag ska på buffé snart och tänker att det bara frodas bakterier. Hm jobbigt det blev nu hehe ;)

  • Madde87
    elyse skrev 2016-12-07 14:37:40 följande:

    Jag ska imorgon och har diskuterat lite med min man. Ingen ost, det som är varmt ska helst komma direkt från köket och det som ska vara kallt ska stå på någon form av kylanordning.


    Ja men det låter vettigt! Jag kör den taktiken med. Men man ska inte äta lax och ål heller.
  • Madde87

    Hej alla! Vad roligt att se magbilder och ul bilder :)

    Jag undrar om det bara är jag som redan gått upp 5-6 kg?! Är i vecka 14. Vill försöka hålla denna vikten ett tag nu för känner att jag lagt på mig lite onödigt mycket. Jag vet ju att det beror mycket på att jag har mått otroligt dåligt och varit sjukt trött och därmed inte rört mig så mycket på ett par månader. Men nu vill jag igång igen. Någon som har tips på nyttig lunch och middag? Med lite kalorier så man kan äta mycket :D

  • Madde87
    Newbie84 skrev 2016-12-17 18:12:19 följande:

    Quinoasallad eller linssallad med rödlök, tomat, avokado, blandsallad, paprika, gurka, keso och ev kyckling eller så. Kanske med någon vinegrette till.


    Tusen tack! Detta ska jag absolut lägga till i menyn!
  • Madde87

    Jag var inte överviktig men fanns lite hull på magen så jag ser inte heller gravid ut. Ser bara tjock ut hihi men det kommer väl om någon månad skulle jag tro.

  • Madde87
    Päärlan skrev 2016-12-19 10:45:59 följande:

    Hej!

    Är de någon som kommer ta vaccinet mot influensan i och med gravida är i riskgruppen? Är i v 17 och funderar på om man borde eller inte..


    Jag funderar också på det är jättesvårt tycker jag!
  • Madde87
    Jollefin skrev 2016-12-19 20:30:28 följande:

    Är det många som har börjat äta järntabletter?

    Andra barnet vecka 15 (14+0) började förra veckan fick papper av bm att mitt järnvärde var lågt och borde börja med det.


    Jag fick papper från bm idag och skulle börja nu och 1 tablett varannan dag. Detta är andra graviditeten och förra behövde jag inte börja förrän vecka 20 eller nåt sånt.
  • Madde87

    Äntligen har jag varit på ultraljud och allt såg bra ut! Ser ut att bli en tös här med! Finns det någon i denna tråden som väntar en pojke undrar jag :)

Svar på tråden BF juni 2017