Inlägg från: November83 |Visa alla inlägg
  • November83

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Hej!

    bim 28 oktober, fast denna gång hoppas jag på mens. jag fyller 33 19/11 å blir jag gravid efter min födelsedag är kub gratis här men med 2 mf och försökt i snart 11 månader så skiter jag i om när mitt plus kommer, bara det kommer och stannar kvar.... Första barnet för både mig och sambon.

    Ska ta äl test idag tänkte jag för vi har inte fått till det denna månad som vi brukar pga att vi båda varit sjuka, hade sex igår å enligt min app var äl i fredags. vi hade sex i torsdags också men det blev avbrutet pga att vi båda hade feber å det gick bara inte.

    Lycka till alla :)

  • November83
    Saaraa85 skrev 2016-10-16 19:13:09 följande:

    Någon som vet? Jag fick positivt på ägglossningstest i torsdagskväll, sexat sedan dagen innan. Borde vi sexa ikväll med då för att maximera chansen?


    skadar inte :) vad är det för äl test? med dubbel indikator sker äl inom 48 timmar från du fått maximalt utslag, för alla andra tror jag det är 72 timmar som gäller och ägget lever i 24 timmar. kör på! lika bra att maximera
  • November83
    Saaraa85 skrev 2016-10-16 20:10:48 följande:

    Tack för svar November83

    Är ett från testlagret och då är äl 24-48 h efter. Brukar ju inte känna av äl. Men lika bra. Vill inte tänka att vi inte gjorde allt.


    Var så lite så :) lika bra å maxa å sen kunna försöka slappna av med vetskapen ni gjort vad ni kan, håller tummarna för er!
  • November83

    råkade pricka ändå trots jag funderat på att skippa denna månad. enligt min app var äl i fredags och tog test idag som var negativt så det stämmer läskigt bra och vi har knappt haft sex denna vecka pga att vi båda är sjuka men hade sex igår så nu sitter jag återigen i den hemska båten av väntan.... Haft rejält med känningar hela veckan, äl flytningar utav sjutton, aldrig haft så mycket (sorry för äckliga detaljer) så ska bli intressant... har försökt sedan januari så försök nr 10 och första barnet för oss båda. vi kan lyckas men hittills har fröet inte velat stanna mer än max vecka 7 (6+2) så hoppas på tredje gången gillt

  • November83
    Saaraa85 skrev 2016-10-17 12:19:34 följande:

    Hoppas det funkar denna gång! Vi har nog BIM samtidigt, 29 för mig tror jag. Andra försöket för oss, fast första hade jag precis slutat med p-piller efter 10 år så hade inte så stora förhoppningar. Gått o trott hela livet att det är en enkel match att bli gravid, så fel man kan ha:-P

    Hoppas denna väntan går snabbt nu!!!!


    eller hur! trodde detta skulle vara lätt! jo tjena... tack å lycka till själv :) slutade med ppiller i december 2015 efter också ca 13 år så har varit intressant att lära känna sin kropp igen efter 14 år utan pms *skratt *
  • November83
    Rosenblad skrev 2016-10-20 23:19:17 följande:

    Känner bara för att skriva av mig lite..

    Är nu högst en vecka kvar till BIM och flera dagar har brösten gjort ont, men nu börjar de bli hårda också. Som en stor boll där inne. Vänster bröst gör konstigt nog mer ont. Har en svidande känsla där nere och ibland kommer det som nålstick som går över på en sekund. Har nu varit illamående i tre dagar vid olika tillfällen. Är svullen konstant och känner mig tung. Känns som jag har en annan lukt där nere, måste tvätta mig hela tiden för det känns som det luktar väldigt mycket och det har jag aldrig varit med om. Kan ju va någon med pH balansen men aldrig varit så. Sjukt konstigt men är glad för det konstigt nog haha, vill ha massor av symptom!! Bara kom!!

    Inte haft sånna här symptom under detta året vi försökt bli gravida så det ger ju lite hopp. Om högst en vecka vet jag och det hade ju varit såå välkommet med en liten Juli bebis att längta efter :)

    Är ni på erat första försök här inne?

    Kan inte vänta på att få någon gång gå med i en grupp "Bf Juli 2017" eller liknande!! Hoppas många här får göra de snart :)


    låter lovande! väldigt likt mitt förra plus som tyvärr blev mf. jag är på försök nr 10 eller 11 (minns inte just nu)

    håller tummarna för dig!

    har också bim om 1 vecka :)
  • November83
    milja87 skrev 2016-10-21 23:00:57 följande:

    Hej, får jag också va med här?

    Jag och min sambo har försökt bli gravid med första barnet sen i april. Min äl kom sent den här gången, på dag 16. Testade med CB dubbel hormonindikator och hade nästan gett upp hoppet efter 6 dagar med blinkande gubbe. Fick fast gubbe dagen efter, den 13/10 och tror jag hade äl lördagen den 14/10, kanske? Typiskt nog var min mamma på besök över helgen så vi fick bara till det på fredags kvällen...

    Eller ja, vi hade sex på onsdagen och söndagen också så det kanske räckte.

    Bim borde ju bli ca 28 eller 29/10. Någon mer som har det?

    Hittills har bara brösten börjat ömma, och jag har massa vita flytningar.

    Igår "skavde" det inne i underlivet (svårt att beskriva!) Kanske är det det som folk kallar för stickningar?


    har också bim 28/10 :) fick bara till det dagen efter äl så är inte hoppfull tyvärr å har liknande symptom som du plus enorm ryggvärk å tunga bröst
  • November83
    Fors93 skrev 2016-10-23 22:29:24 följande:

    Jag behöver alla tips och råd jag kan få! Vi bestämde oss för att sluta med piller i juli nu i sommar, och från det att jag slutat så har jag haft lika regelbunden mens som med piller. Alltid 28 dagar emellan, och alltid 5-6 dagar. Sista mensen hade jag 23 september, och enligt kalender och rutiner så skulle jag alltså ha startat min mens nu den 21 oktober. Men ingen mens har dykt upp! Jag har haft ont i ryggslutet i ca 2 veckor nu mer eller mindre. Och senaste veckan haft en konstig känsla i magen. Det har nästan som "bultat" i den, och varit som en mensvärk fast utan smärta och bara lite obehag! Sen i förrgår så har jag även börjat fått konstig aptit. Jag som alltid älskat all mat som finns har rynkat på näsan åt deg mesta och bara ätit för att bli mätt. Tog ett gravtest imorse och det visade negativt. Vad ska jag tro?

    Har gått och förväntat mig att mensen skall komma hela helgen, och det har känt som att den har kommit ett flertal gånger, men det är bara flytningar, betydligt mer flytningar än vad jag nånsin har haft!

    Någon som känner igen sig? Eller har något råd till vad jag ska tro?

    /förväntansfull men orolig förstabarnsmamma


    Låter som jag kunde skrivit det här....

    Jag slutade med ppiller i december och i april kom mitt första plus men jag fick inte plus förrän mensen var 10 dagar försenad. tyvärr fick jag mf och efter det blev min cykel plötsligt 32 dagar men min poäng är: så länge det inte kommer blod finns det hopp! första plusset hade jag nada symptom, andra plusset massa symptom och plussade äl+12 plus fick nidblödning. Tyvärr vill aldrig mina plus stanna längre än 10-14 dagar... Du kan fortfarande plussa, det är så olika!

    Denna gång upplever jag något kanske hänt men min kropp älskar att luras och upplever luktkänslighet, molvärk, illamående, ja riktigt starka gravid symptom som pms så jag har slutat gissa. det enda udda denna månad och som jag haft båda plus är ökad törst och sugen på juice blandat med vatten så det blir riktigt svagt å blaskigt och det började i torsdags och håller på än.

    Vänta 3 dagar och har inte mensen kommit ta ett nytt test. Ibland tar det tid för hcg att öka och ge utslag å har du druckit mycket kan det påverka. Håller tummarna för dig!!!!! för det låter lovande :)
  • November83

    mens... försök nr 11 dårå å bim 22/11. grattis till alla plus och för er som inte fick plus håller jag tummarna för november

Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????