• chbw

    Ruvare oktober 2016

    Får jag hoppa med? Första ivf-försöket och gjorde återföring med 3dagars embryo igår. testdag 14november :)

  • chbw
    mjmj skrev 2016-10-28 09:05:40 följande:
    Vi ligger ungefär samma i tid. Har du haft sjukt ont efter äggplocket också? Jag är typ fortfarande utslagen.... 
    Nja, men varit riktigt öm och så. Kan få rejält ont ibland, t.ex. om jag går på toa eller sätter mig ner... Men ömmar mest och en del molande värk.. Hur gick plocket för dig?

     Plocket för mig var en mardröm. Sambon svimmade pga att jag grät/skrek så mkt för att det gjorde så ont..  Det smärtstillande jag fick hjälpte inte alls... fruktansvärt. Fick som tur är minst 4 till frysen så förhoppningsvis dröjer det innan jag behöver göra plock igen, om det kommer behövas... 
  • chbw
    Elise86 skrev 2016-10-28 16:26:22 följande:
    Har testdag 12/11, vi får stötta varandra :). Är du också rädd att embryot ska trilla ut fast man vet att det inte funkar så hehe?
    Åh nära i tid =) 
    haha ja, lite. Mest när jag går på toa hehe. Återförde du 3- eller 5dagars? =) 
  • chbw
    Elise86 skrev 2016-10-29 21:24:46 följande:
    chbw skrev 2016-10-29 18:05:36 följande:

    Åh nära i tid =) 

    haha ja, lite. Mest när jag går på toa hehe. Återförde du 3- eller 5dagars? =) 


    2dagars! Verkar vara standard på kliniken jag går på?
    okej =) 
  • chbw

    Vad har ni fått för information angående sex efter äggplock och återföring?

    Verkar vara så olika från klinik till klinik? När jag googlar står det på en del att man bara bör undvika dagarna runt äggplocket, på andra står inte ett ord om sex, på vissa att det är okej så länge kvinnan inte känner obehag.. 

     Min läkare sa "inget sex på ett par veckor" men det låter ju superlänge? Eftersom vi inte fick sexa på fem dagar innan plocket heller. I första hand sa han inget sex pga risk för ett smitande ägg att bli befruktat. Men det är ju en vecka sen plocket så eventuella ägg som smitit bör ju inte vara befruktningsbara längre. Frågade då om det var okej med skydd/kondom och läkaren sa då helst inte.. Infektionsrisken borde väl vara ickeexisterande efter så lång tid? Slutade ju blöda dagen efter plocket, alltså för sex dagar sen.. 

  • chbw
    shrigley skrev 2016-10-31 19:03:32 följande:
    Testade igen, RD 10 ???? Tycker det har blivit starkare på 36 tim, tycker inte ni? :)
    Tycker det ser tydligt ut! och mycket starkare! heja! När har du testdag? Gjorde du återföring med 2, 3 eller 5dagars? :) 
  • chbw
    shrigley skrev 2016-10-31 22:38:05 följande:
    Knepigt! Vår läkare efter ET sade att det inte var några problem att ha sex, han snarade uppmuntrade det eftersom sädesvätskan i en färsk studie hade visat sig vara bra för embryotillväxten.

    Okej! Vad märkligt att det ska vara så himla olika. tack för svar :) 


     


    shrigley skrev 2016-11-01 06:30:03 följande:
    Tack, verkligen spännande. Jag har testdag 5/11 så hoppas nu att det håller i sig och inte går tillbaks igen.. De återförde två st 3-dagars där den ena var av "toppkvalitet" och den andra mkt bra (men inte lika bra). Hur går det själv? :)
    Okej! Så spännande! Håller tummarna att det fortsätter se så bra ut! 

    Jag gjorde återföring med ett "jättefint" 3dagarsembryo i torsdags, så är på rd5 om jag tänker rätt? Testdag 14/11 :) Går mest runt och hoppar mellan att vara superorolig och helt lugn.. Ont i livmodern (troligen av lutinus) och superömma bröst så kroppen känner iallafall av plocket som ägglossning.. haha :) 
  • chbw
    shrigley skrev 2016-11-01 09:13:59 följande:
    Låter som om ligger steget efter me ett liknande upplägg. Hur gammal är du? Första försöket? Är redan 41, första försöket men blev spontant geavid i vintras (dock MF i v 11..)
    Ja! :) okej!

    Jag är 25 och min sambo 23. Första IVF-försöket efter att ha försökt i över två år. Har även gjort 9 ägglossningsstimuleringar varav 3 inseminationer, men aldrig någon graviditet. Beklagar ditt missfall! Kan inte säga att jag vet hur det känns, då jag aldrig ens varit gravid, men förstår att det måste vara jobbigt! 
  • chbw
    Jadu skrev 2016-11-01 08:58:48 följande:

    Måste bara få skriva av mig, idag är en Depp dag.. är bara på rd 5 men ändå känns de som att de gått år helvete.. känns som att annat i livet löst sig så detta kan ju inte gå vägen.. helt omöjligt o veta nu men ingen bra dag alls idag :/


    Förstår känslan! Hade exakt samma igår (rd4 om jag tänker rätt). Håller tummarna för er!! 

    Fick du återfört 2, 3 eller 5dagars embryo? När har du testdag? :) 
Svar på tråden Ruvare oktober 2016