Inlägg från: sextiotalist |Visa alla inlägg
  • sextiotalist

    Rasism från oväntat håll! Svenska kvinnor är rasister!

    Anonym (Fel) skrev 2016-10-24 11:24:03 följande:

    Jag tror att du har en felaktig uppfattning. Det är oftast inte de "köpta" kvinnorna man ser ner på utan på männen som har en sån usel kvinnosyn och som är för ovårdade och elaka för att kunna få en svensk kvinna. Sen finns det helt vanliga blandförållanden sommär 100 % acceptabla.


    Hur vet man att den kvinnan från Asien som går hand i hand är en "köpt" kvinna? Står det på pannan eller?

    Idag finns det många kvinnor (och män) som har asiatiskt utseende som har bott hela sitt liv i Sverige.

    Och dessutom, detta med "köpta" kvinnor, bara uttrycket speglar fördomar. Ja, i vissa asiatiska länder är äktenskapet en ekonomisk sak. Ja, kvinnor (och säkert även män) gifter sig inte allt för sällan av ekonomiska orsaker, så att gifta sig till en stabil ekonomi är inte alls så fel i vissa kulturer. Så för en kvinna från Thailand kan det vara ett smart val att gifta sig med en man från Europa med bra ekonomi även om det inte är den stora kärleken.
    Alla äktenskap, där båda respekterar varandra, är acceptabla, även om orsaken till äktenskapet inte alltid bygger på den romantiska kärleken.
  • sextiotalist
    Anonym (Fel) skrev 2016-10-24 12:11:40 följande:
    Ja, jag tror det. De antar nog att hon har kommit hit för pengarna. Det är som sagt väldigt vanligt att det är så bland de kvinnor som kommer hit från Asiatiska länder. Ofta behandlas de inte väl av mannen så hon blir liksom dubbelt bestraffad.
    Nu dryper det av fördomar.
Svar på tråden Rasism från oväntat håll! Svenska kvinnor är rasister!