• Anonym (Så)
  Äldre 23 sep 18:33
  73054 visningar
  157 svar
  157
  73054

  hur har ni det med sexet med era barns mor ?

  Jag har ungefär samma problem hemma. Jag städar ibland, roar ungarna och diskar, frågar vad jag kan göra för henne.

  När jag tröttnade på sex ett tag efter att första barnet föddes då fick jag höra, tänder du inte på mig? Vill inte du ha mig? Jag kommer gå till någon annan om jag inte får de jag behöver av dig!

  Nu är de omvänt kan man säga.

  Jag får ligga högst en gång i månaden. Hon har en liten vibrator under madrassen som jag har flyttat på varje dag, så jag har sett att hon har använt den dagligen då hon går och lägger sig förre mig. Jag slickar alltid henne då jag vill tillfredsställa henne. Hon har aldrig haft problem förut att ge en de man behöver men nu håller hon skiten på minst en armlängds avstånd.

  Jag håller på att bli galen fan..... Jag började träna för några månader sen och gått ner över tio kilo och har fått magrutor. Tänkte att de skulle hjälpa men skiten verkar ha torkat ihop ännumer.

 • Anonym (Så)
  Äldre 23 sep 19:12
  #10
  Anonym (Bubblan) skrev 2017-09-23 18:58:59 följande:

  Jag kommer från liknande sittuation..fast jag är kvinnan som tappat lusten. Eller egentligen inte! För lust hade jag men tyckte att min sambo inte gjort sig förtjänt av varken sex eller min lust!

  Har också barn i 2 och 4 års ålder. Jag har nog befunnit mej i småbarnsbubblan och inte prioriterat sex, min sambo och far till barnen, mej själv eller oss!

  Men så fick jag se sms som han skickat till en annan kvinna- kan säga att bubblan sprack där och då!

  Plötsligt förstod jag vad han betyder för mej och barnen. Vi hade ett lååångt samtal och sedan dess blomstrar sexlivet igen! Och kärleken, känner mej nykär! :)

  Mitt tipps till er är att visa uppskattning, tala om för henne att ni tycker hon är vacker-sexig mm, hjälp till i hemmet och med barnen, låt henne åka iväg utan barnen för att få ladda sina batterier, men framför allt prata! Och åk iväg utan barnen med övernattning så ni kan hänge er pt varann!

  Lycka till och glöm inte bort att ta hand om varandra!! Vårda det ni har!! <3


  De är de som är det värsta, jag visar uppskattning, jag talar om hur fin och sexig hon är, jag skickar ivåg något sporadiskt sms i veckan där jag säger att jag tycker att hon är bäst och att jag älskar henne, hjälper till hemma och tar ungarna och leker med dom dagligen, hon får åka bort och träffa emhennes vänner och hitta på saker hela tiden, har sagt att hon kanske borde åka iväg en weekend eller något.

  Vad mer kan man göra? Hon har väl ingen lust då hon har sin batteridrivna vänn.
Svar på tråden hur har ni det med sexet med era barns mor ?
Logga in
Bli medlem