Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • hur har ni det med sexet med era barns mor ?

  Mån 23 okt 2017 23:26 Läst 42420 gånger Totalt 97 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Förstår) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Först­år)
  Återställ
  Mån 23 okt 2017 23:26 #11

  Är i lite likadan situation som du fast jag är kvinnan.

  Innan vi fick barn hade vi sex 1-2 ggr/dag. Under graviditeten hade vi inte sex alls för att det gjorde ont i mig. Så jag tillfredställde honom enbart. Men när jag födde barnet med kejsarsnitt så har situationen ändrats. Efter några veckor när avslaget lugnat sig och mitt snitt inte gjorde lika ont började vi ha sex igen. Men nu vill ha inte ha sex alls lika ofta.

  Jag förstår inte riktigt vad som hänt. Jag gör det mesta hemma, tar hand om lillan på dagarna (annars hjälps vi åt) och jag har nu efter 5 månader gått ner alla 21 mammakilon + lite till. Känner mig i jättebra form och han såger att ha är attraherad av mig. Men problemet kvarstår. Jag vill gärna ha sex varje dag och tidigare var han lika på. Men inte han. Han säger att han är trött. Blir provocerad av det eftersom jag gör så mycket på dagarna och han sitter på sitt kontor. Han behöver inte göra något alls när han kommer hem. Hur kan han vara så trött då om jag nu orkar?

 • Anonym (Först­år)
  Återställ
  Ons 6 dec 2017 14:51 #18

  Jag är/ var lite i samma sits som du fast att jag är frugan.

  Jag har stor drift och vill gärna ha sex 2 ggr dag. Men min man kommer med ursäkter. 2 ggr dag kanske är mycket, så jag har sänkt ribban. Men ursäkterna trött, lillan (6mån) osv. Men det är jag som är hemma med henne.

  Well, lösningen för mig: Pratade med mannen och kom fram till att han kan tillfredställa mig när jag är sugen. Detta leder oftast till att han också blir sugen.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll