Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • hur har ni det med sexet med era barns mor ?

  Ons 31 jan 2018 23:13 Läst 42420 gånger Totalt 97 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Seså ut o ha kul) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Seså ut o ha kul)
  Återställ
  Ons 31 jan 2018 23:13 #31
  Anonym (p) skrev 2018-01-31 21:53:19 följande:

  haft motsvarade situation i flera år, stundtals tänker jag att min fru haft nån annan men det tror jag inte riktigt på egentligen, funderat mycket på kk , älskarinna bordeller men aldrig tagit steget, kanske är bättre än separation, låter skönt att få leva själv men att missa halva barnens uppväxt är man ju inte sugen på hur ser ni på varannan vecka upplägget ?


  Finns tjejer i varenda stad, kostar 1,5K men helt klart värt sexet :) blir lite spänning i livet :) man känner sig ung igen och får tillbaka självförtroendet efter en haltimma hos en 7-10 poängare i kroppen. Visst tråkigt då vissa talar dålig engelska men ofta kompenserar dem med att vara extra porriga i sexet. Suger och slickar pungen, tar tag i ens skinkor med inlevelse i missionären, rimjobb medan hon runkar din kuk, spruta i ansiktet/munnen ofta mot en röding extra. Ta dem analt.. också extra men förbannat skönt att ta ut sina aggressioner och fantisera att det är frugan (som hatar analt) och pumpa extra hårt.

  Dessa tjejer gör livet värt att leva igen på det sexuella planet :) sen så tänker jag såhär: är jag nöjd och belåten så kommer även det ge min sambo glädje då livet känns lätt igen. :) delad glädje är bästa glädjen

  Så va inte så jäkla fega grabbar

  Vad kan hända?

  Visst hon kommer på dig men än sen då.. du får ju ändå inte ligga så spelar roll. Antingen blir hon lack och separerar (hon väntar isf bara på en anledning till att göra slut om hon ej ens försöker kämpa) eller så inser hon att hon vill ha dig ännu mer, självklart bedragen och sårad men ur det kan det komma något gott ^^ om hon vill kämpa så kommer hon nu vilja ha mer intimt med dig.

  Tycker du det är jobbigt psykiskt?

  Gå in med inställningen att hon redan är otrogen mot dig.. hon får redan sitt på annat håll och har dig enbart kvar för att det är bekvämt och för ?barnens skull?

  Seså ut och ha kul nu , det är en skön adrenalinkick när man kommer ut nyknullad från ett hotellrum typ kl 19.00 mitt i veckan när man ?handlar ? eller så ;p
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll