• Anonym (Anony­m)
    Äldre 7 Aug 08:32
    88341 visningar
    164 svar
    164
    88341

    hur har ni det med sexet med era barns mor ?

    Anonym (Så) skrev 2017-09-23 18:33:36 följande:

    Jag har ungefär samma problem hemma. Jag städar ibland, roar ungarna och diskar, frågar vad jag kan göra för henne.

    När jag tröttnade på sex ett tag efter att första barnet föddes då fick jag höra, tänder du inte på mig? Vill inte du ha mig? Jag kommer gå till någon annan om jag inte får de jag behöver av dig!

    Nu är de omvänt kan man säga.

    Jag får ligga högst en gång i månaden. Hon har en liten vibrator under madrassen som jag har flyttat på varje dag, så jag har sett att hon har använt den dagligen då hon går och lägger sig förre mig. Jag slickar alltid henne då jag vill tillfredsställa henne. Hon har aldrig haft problem förut att ge en de man behöver men nu håller hon skiten på minst en armlängds avstånd.

    Jag håller på att bli galen fan..... Jag började träna för några månader sen och gått ner över tio kilo och har fått magrutor. Tänkte att de skulle hjälpa men skiten verkar ha torkat ihop ännumer.


    Gprndubrunt med dålig attityd "jag håller på att bli galen fan...." Så hjälper inga magrutor i världen. Aldrig att magrutor öht fått mig att vilja ligga.

    Lite kul ändå att de flesta männen skuldbelägger kvinnorna? Shapea upp er, hjälp till hemma, ge en massage, ge Lite tid för kvinnan i lugn och ro så hon hinner längta! Sexlivet blir inte bättre av att ha större barn sen, som aldrig sover på sommarlovet in jag lova. Då är dem och deras kompisar alltid vakna och vill nått
Svar på tråden hur har ni det med sexet med era barns mor ?