Inlägg från: LuciferIV |Visa alla inlägg
  • LuciferIV

    hur har ni det med sexet med era barns mor ?

    Anonym (Anno) skrev 2019-08-04 23:15:05 följande:

    Ver du, kvinnor brukar få en tillfällig dipp med sex när de får barn. Då kvinnor första tiden har sina barn tätt inpå sig 24/7 är man så övermätt på närhet och kärlek att den största längtan är egentid och möjlighet att få ha sin kropp i fred. Ganska naturligt och något män måste börja fatta.

    Därefter brukar sexlivet inte vara några problem, så länge relationen är bra. Tyvärr slutar hälften av alla äktenskap i skiljsmässa och det är främst under småbarnsåren som flest par separerar och det är i första hand kvinnor som begär och separation. Inte män. Det är en tydlig indikation på att många kvinnor inte mår bra i sin relation och hellre lever själva än med sin kille. Så hur skulle sexlivet fungera när inte relationen gör det?

    Dåligt sexliv är inte ett problem. Det är symptomet av ett större problem


    Fast jag tycker i rätt många trådar så beskriver den som saknar sexet att allt annat är jättebra i förhållandet (därför de stannar), men just sexlivet har dött ut.

    Själv har jag en fru som bara får ett större behov av sex ju mer åren går, och det är ju trevligt för mig, som mest vill ha sex hela tiden jag också.

    Så det är på inget sätt någon allmän regel att kvinnor skulle tappa sexlusten permanent efter några barn, även om det inte är helt ovanligt.

    Tror dock inte att någon vet om det i förväg...
Svar på tråden hur har ni det med sexet med era barns mor ?