Inlägg från: K Markatta |Visa alla inlägg
  • K Markatta
    nihka skrev 2016-11-12 15:43:19 följande:
    Det tror jag också. All hell would break loose.

    Al Gore vann "the popular vote" - precis som Clinton, men Bush blev president för att han valet och inte för att någon bytte sida vid elektorsröstningen. Dock var det mycket jämt mellan dem. Gore hade troligtvis vunnit om inte så många röster hade gått till The Green Party's representant.
    Om man inför fler röstningsomgångar, precis som man gör vid presidentval i många andra länder, slipper man problemet som du tar upp i sista meningen utan att för den skull missgynna små partier.
  • K Markatta

    Det pratades en hel del om sexistiska kommentarer i valrörelsen men nu är det vissa som visar upp dubbelmoral i den frågan genom att, som SVT:s expertkommentator uttrycker det, utsätta USA:s blivande första dam för en verbal grab her by the pussy:

    www.svt.se/nyheter/utrikes/nu-hanas-melania-trump-for-sina-nakenbilder

    Efter det amerikanska valet står det klart att Melania Trump blir USA:s nästa första dam. Men det har fått hatet att växa på sociala medier. En sökning på exempelvis Instagram visar näst in till uteslutet negativa bilder och kommentarer om Melania Trump.

    Hon pekas ut som korkad och som att hon endast var ute efter en man med pengar när hon gifte sig med Donald Trump.

    De flesta använder sig dock av de lättklädda bilderna och nakenbilderna på Melania Trump från över 20 år tillbaka, som togs innan hon över huvudtaget hade något med presidentvalet att göra.

    Nu jämförs hon med Michelle Obama, med kommentarer som "Class vs Ass".

    - Tyvärr är den här typen av krafter, att man vill sänka henne med hjälp av sexet, väldigt vanligt förekommande, säger Katarina Wennstam, författare och journalist som bland annat skrivit boken "Flickan och skammen".

  • K Markatta
    Tecum skrev 2016-11-12 22:14:56 följande:
    Det handlar mindre om moral än en förståelig lust att ge igen, Trump har sig själv att skylla som drivit en kampanj som helt byggde på att smutskasta motståndare. Den som kastar skit riskerar alltid att få det i ansiktet när det blåser motvind...
    Fast nu är det ju hans fru som angrips. Det som kan vara förståeligt är väl om man ger igen på den som ställt till med något. Inte att man attackerar personens anhöriga.
  • K Markatta
    Gina43 skrev 2016-11-13 12:43:09 följande:
    Det jag tycker är värst med Melania är ändå den hemska brytningen som tillsammans med styling och look bara gör att hon känns som en östeuropeisk importbrud.
    Aj aj aj, en otäck invandrare som bryter. Såna kan man ju inte ha i Vita Huset! Här ska det pratas precis som i gamla vilda västern-filmer! Något annat duger inte. Och så hennes kläder alltså. Oj oj oj! Ja när de är på vilket de ju inte alltid är, ha ha!

    Ja, sen hade vi ju i och för sig den lilla detaljen att hon är välutbildad och pratar tio språk flytande eller vad det var. Men vem bryr sig om sånt? Utlänning som bryter, utvikningstjej och fula kläder! Där har vi det viktiga!!!

  • K Markatta
    Världsmedborgare skrev 2017-01-12 14:47:21 följande:
    Än värre, (rent löjligt faktisk) varatt han tagit med sig en egen "handklapparstab, som klappade i händerna på hans uppmaning, på presskonferensen.
    Och det var givetvis bara för att det skulle höras i utsändningen vilkat bra stöd han har av "folket".
    Det där kör väl de flesta politiker med, dvs ha egna sympatisörer i publiken som klappar händerna oavsett vad som sägs.
  • K Markatta

    På presskonferenser vet jag inte men här är ett kul klipp där till och med talaren klappar händerna åt sig själv efter att han presenterat att det är klart att årets åttonde plats på den internationella antisemitlistan ska ta plats i det som var nummer ett på samma lista:



  • K Markatta
    KillBill skrev 2017-01-27 16:00:05 följande:
    Moderaten och förra chefredaktör för Svenska Dagbladet, Mats Svegfors var kristisk till den partisympatiundersökning som du hänvisar till:
    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=...

    Mats Knuttson var mycket kritisk till Asp undersökning:

    www.dagensmedia.se/medier/rorligt/avgorande-b...

    www.dagensmedia.se/medier/rorligt/mats-knutso...
    Knutsons lekmannainvändningar mot den vetenskapligt korrekta rapporten har redan sågats ordentligt som du själv vet.
  • K Markatta
    KillBill skrev 2017-01-27 17:11:44 följande:
    Det är väl främst Asp och Knutsson som har sågat varandra. 
    Ja, den erfarne och ansedde forskaren Asp har sågat lekmannen Knutson när denne kommit med ogrundad kritik mot hans rapport.
  • K Markatta
    KillBill skrev 2019-10-13 22:11:45 följande:

    Vad tycker Flash Gordon och ni andra Trump Lovers om Donald Trump nu när han medverkat till att Natolandet Turkiet kan anfalla kurder i Syrien? Tips, här kan ni läsa om Erdogans styrkor som skjuter bakbundna fångar medan de skriker Allahuakbar.. 


    edition.cnn.com/2019/10/13/middleeast/syria-t...


    Finns en hel del inom exempelvis S, V och MP som annars ondgör sig över att USA, som det föraktfullt brukar heta, "leker världspolis".

    Nu har de ju fått som de vill.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?