Inlägg från: Joline84 |Visa alla inlägg
  • Joline84

    Sen abort, behöver skriva av mig

    Yrla88 skrev 2016-12-13 15:47:55 följande:

    Finns det någon här som gått igenom något liknande? skulle behöva snacka med någon som gått igenom samma sak. Rynkar på näsan


    Hej! Blir så ledsen för din skull när jag läser din tråd. Var själv på abortrådgivning idag och ska själv ta ett beslut närmsta veckorna. Jag har inte gjort abort någon gång, så kan inte veta exakt vad du går igenom. Jag tycker du borde fått mera stöd att bearbeta dina känslor och tankar inför graviditeten innan du gjorde abort. Fick du inga samtal med tex kurator? Hoppas också att du har någon som hjälper dig med dina känslor nu efter. Även om du hittar andra i din situation och kan få stöd genom det borde du kunna få nån hjälp genom vården. Fastna inte i skuldkänslor. Det är förståligt att du känner ångest, det var ju inget lätt beslut. Hoppas du kan förlåta dig själv och gå vidare när du är redo.
  • Joline84

    Okej, du fick samtal. Men det blev kanske inte det stödet du behövde. Jag tänker att det är ju så mycket hormoner som kommer i början och det kan kännas främmande med alla dessa tankar och känslor och man får svårt att lita på sig själv, på något sätt. Sen att det inte känns som att någon annan förstår vad man ställs inför gör att det känns så otroligt ensamt. Jag har haft mycket psykisk stress senaste åren och precis börjat känna mig lite stark igen. Nu är inte jag tveksam till om jag vill behålla det, utan om hur jag kommer klara deg ensam, då killen jag träffar inte känner för att behålla det. Lite omvänt från din situation alltså. Men jag har tid att fundera.

Svar på tråden Sen abort, behöver skriva av mig