• r a v e n

    Stora bröst

    Spännande diskussion. Kan inte låta bli att även jag undra vad män (generellt så?) har för problem med bröst, och hur dessa problem vanligen yttrar sig? Kanske dumt att fråga. Bortser från TS där förstås, vars trådar och inlägg visar på en individ som använder tangentbordet mest som runkhjälp.

    Svar på TS då, nej att män skulle glo på ens bröst och bli kåta är inget de allra flesta kvinnor varken eftersträvar med sin existens eller önskar. Svårt att tro, säkerligen, men så är det. Objektifiering är ingenting positivt och den fåniga frågan om huruvida stora tuttar på något vis kan vara till fördel vid t ex löneförhandling eller dyl är så pantat och stötande att jag vet inte vad.

    Nå. Jag har stora bröst, jag upplever endast att dessa stirras på beroende av hur jag klär mig. Som andra skrivit är det svårt med större bröst att slippa se vulgär ut, nackdelen med större bröst är alltså att de hamnar i fokus om de i princip inte döljs, hämmar klädvalen en del ja. Det finns naturligtvis inte bara nackdelar med stora tuttar men ämnar ej bidra till TS fantasier eller vanföreställningar.

  • r a v e n
    Lajvaren skrev 2016-12-04 15:48:11 följande:

    Finns roligare grejer att runka till på internet.


    Man kan ju tycka det ja, men din fascination av din egen kropp och hur andra ser på sina kroppsdelar och andras, samt hur detta uttrycks av dig får dig inte att framstå som något annat än en runknisse. Tyvärr. Men carry on, för all del. :)
  • r a v e n
    Lajvaren skrev 2016-12-04 18:17:02 följande:

    Så min fascination vid människokroppen å folks reaktioner på min egen å andras kroppar gör mig till en runkpelle?


    Swoosh!
  • r a v e n
    Lajvaren skrev 2016-12-04 19:47:32 följande:

    Det var ju ett väldigt lustigt antagande måste jag säga. Det finns ingen möjlighet att jag endast är ute efter att läsa folks åsikter å reaktioner på ämnena i mina trådar för att sedan ställa följdfrågor för att skapa fler reaktioner osv. Det handlar inte om tidsfördriv utan om att runka?


    www.familjeliv.se/forum/thread/77189964-absurt
  • r a v e n

    Och TS, skicka inga fler pm till mig, tack så hjärtligt.

  • r a v e n
    Lajvaren skrev 2016-12-05 00:20:59 följande:

    Fast frågan kvarstår ju, oavsett i pm eller ej; varför tror du att jag sitter å runkar?


    Ja vilken jättebra och befogad fråga. Schas nu.
  • r a v e n
    Lajvaren skrev 2016-12-05 00:27:27 följande:

    Bad du mig precis lämna tråden jag själv startade? Inte för att jag har några previlegier för det... men ändå


    Nej jag bad dig sluta rikta dig till mig. Hur det möjligen kan ha varit oklart. Lycka till. För övrigt menar du nog "privilegier". Hej hej.
Svar på tråden Stora bröst