Inlägg från: Efraim Barkbit |Visa alla inlägg
  • Efraim Barkbit

    Stora bröst

    Domesticgoddess skrev 2016-12-04 08:11:34 följande:

    Jag är glad för mina bröst och skulle inte vilja byta ut dem! Som någon redan nämnt, kläder kan dock vara ett problem såtillvida att minsta urringning gör att man ser vulgo ut. Helt ok inom hemmets väggar men inte så lyckat på jobb :)

    Vad gäller blickar så beror det helt på, en uppskattande och lite diskret blick är alltid trevligt och rent av kittlande men råstirrande känns obekvämt.

    Hade faktiskt enorm nytta av dem rent praktiskt när jag hade en kattunge som var extremt näehetstörstande, ville bli buren i princip hela tiden under en period. Lite hämmande i vardagen att ha händerna fulla så brukade lägga henne på "hyllan", hon var glad och nöjd och jag kunde använda händ erna till annat :)


    Låg kattungen på dina bröst?
  • Efraim Barkbit

    Bröst är inte vilken kroppsdel som helst. De är omtalade, omskrivna, omhuldade och avbildade genom tiderna. Att se en kvinna i ögonen när man pratar är en så basal självklarhet att det inte behöver nämnas. Men att kasta en flyktig blick på en stor byst tillhör tillsammans med konst, musik och poesi livets allra finaste glädjeämnen. Förringa aldrig betydelsen av bröst!

Svar på tråden Stora bröst