Inlägg från: Anonym (Regler) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Regler)

    Ingen alkohol på nyår

    Anonym (Värdinna) skrev 2016-12-06 17:35:00 följande:

    Men herregud, klart att de får!?


    Tycker givetvis att du bestämmer hos dig, och att dina regler gäller. Gillar man inte reglerna tackar man nej.

    Själv har jag totalt rökförbud hemma hos mig, betyder också att jag inte önskar att någon luktar rök. Rök tycker jag är betydligt värre än alkohol. Vill därför inte att rökarna står ute och röker för de kommer att lukta rök.
  • Anonym (Regler)
    Physalis skrev 2016-12-10 12:32:37 följande:
    Jag tror inte hon har något emot det ifall de dricker när de lämnat festen, utan problemet är när de kommer tillbaka påverkade. Det är knappast själva klunkandet av random utvalda drycker som är problemet.

    Du kan visst, om du hade lust säga att ingen för röka hemma hos er och den som går ut och röker är inte välkommen tillbaka. Det hade nog inte varit populärt dock och är inte riktigt jämförbart.
    Helt ärligt så luktar rökarna rök även när ciggen är uppröken, så det är nog värre än en salongsberusad person
  • Anonym (Regler)
    Physalis skrev 2016-12-12 15:10:30 följande:

    Det finns nog människor i båda lägrena vad gäller vilket som är värst. Jag ogillar röklukt väldigt mycket oavsett omständigheter men har inget problem med berusade eller till och med fulla människor när det passar sig.

    En rökare blir inte berusad, om något förändras så blir väl rökaren lugnare efter cigaretten men luktar illa.

    Någon som druckit alkohol, blir berusad (om man räknar bort ytterst små mängder) men luktar inte illa iaf inte på långt håll.


    Dessutom säger jag ifrån om folk är parfumerade, då kliar näsan! Så olika lukter är betydligt värre. Men klart att kommer det en fyllgubbe som lyktar fylla och annat blir jag lika störd. Men jag uppfattade TS som om man pratade lätt berusning hos normalt skötsamma och det har jag inga problem med.
Svar på tråden Ingen alkohol på nyår