Inlägg från: Anonym (Men jisses...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Men jisses...)

    Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...

    Anonym (Gris) skrev 2016-12-07 14:18:29 följande:

    Jag hade inte åkt iväg med någon som äe otrogen i alla fall. Vilken gris han är.


    Vaddå otrogen? Snubben har snackat lite snusk, inte satt på någon. Otrogen, pfft.

    TS! Jag är 100% säker på att du är ännu en sån där donna som snokar runt i din killes mobil och dator, och straffas med att få se något som gör dig ledsen. Tja, så går det. Om folk kunde sluta blanda ihop kärlek med äganderättskänsla och respekterade sina partners skulle sånt här inte hända.

    Bra att han stack, han behöver inte en snokande tjej.
  • Anonym (Men jisses...)
    Anonym (??) skrev 2016-12-09 07:17:39 följande:
    Skulle du godkänna om det var tvärtom? Att en tjej till dig sexchattade mm?
    Så länge hon inte har sex med andra "IRL", så visst, varför inte? Jag sexchattar, min fästmö vet om det och har inga problem med det. Hade hon det skulle jag inte kunna vara ihop med henne.

    Men så är hon en sund tjej och inte en osäker krävande snokare.

    Dock kommer vi gifta oss om ett par år, och då kommer jag sluta sexchatta med andra. Tycker det är en sak så länge man bara är sambo/förlovade, men när relationen blir seriös är det dags att lägga av med sånt.
  • Anonym (Men jisses...)
    Anonym (??) skrev 2016-12-09 07:59:17 följande:
    Vad får du ut av sexchattade som du inte får ur av henne? Ren nyfikenhet
    Jag tänker inte gå in på detaljer - vill du ha såna kan vi kanske chatta istället...Flört Skojar!

    Men det finns vissa saker min fästmö inte är så förtjust i, men som jag gillar. Inget perverst eller olagligt eller så! Och sånt kan jag då snacka med andra tjejer om.

    Jag föredrar givetvis inte chattandet framför tjejen, chattandet kompletterar relationen (om du förstår hur jag menar).

    Jag skulle aldrig någonsin ligga med en annan kvinna "IRL", vad ni än kanske tror om mig älskar och respekterar jag min fästmö alldeles för mycket för det, men att prata är inte otrohet. Inte i mina och min fästmös ögon. Andra har uppenbarligen andra uppfattningar, men jag tycker det är att dra det lite väl långt att kalla chattande otrohet.

    Flera av mina kompisar som har fruar/flickvänner sexchattar också, de flesta med partnerns vetande och "godkännande". Ingen av dem är såvitt jag vet otrogen "fysiskt". Däremot känner jag ett par killar som är strängt förbjudna av sina partners att sexchatta, och de vänstrar lite titt som tätt.

    Inte vet jag, jag föredrar ju långt hellre att min partner sexchattar än att hon ligger runt. Och det gör min tjej också.
  • Anonym (Men jisses...)
    Anonym (??) skrev 2016-12-09 08:01:35 följande:
    Så att vara gift är viktigare än att vara förlovad sambo? Varför? Slutar sextankarna / fantasierna när man gifter sig? Varför är det inte ok när man gift sig men ok när man är förlovad jag förstår inte riktigt?
    För mig är äktenskap mer seriöst än samboskap/förlovning. Du kanske har en annan uppfattning och det respekterar jag, jag hoppas du kan respektera min uppfattning.

    Vet inte hur jag ska förklara. Självklart slutar inte sextankar och fantasier för att man gifter sig. Känns bara som i och med att man tar steget in i ett äktenskap är det dags att bete sig lite värdigare och mognare. Äh, jag vet inte, kan som sagt inte riktigt förklara. Bara så det känns.

    Jag föreställer mig att vi tämligen raskt skaffar barn. Att sitta och sexchatta medan man har en bebis liggande i en säng i närheten känns bara - fel.

    Verkar det vettigt?
  • Anonym (Men jisses...)
    taquine skrev 2016-12-09 08:42:46 följande:
    Hur gammal är du mentalt? 12? 
    Gud så patetiskt , stackars brud att ha en sådan omogen **** i sitt liv:
    Fan angår det dig hur vi lever vårt liv? Vad ger dig rätten att döma folk för att de har en annan syn på sexchattande än du? Bitter av någon anledning?

    Om du har en karl är du säkert som TS; krävande, osäker, snokande. Eller så sitter du i en sjaskig trea med en tre, fyra ungar - med olika fäder - röker Blend och dricker bag-in-box och gnäller loss över karlar. 
  • Anonym (Men jisses...)
    Anonym (i) skrev 2016-12-09 08:42:09 följande:
    Grattis till att tro att att kommer kunna sluta bara för att ni gifter er. Varför skulle det vara skillnad på att vara sambo och att vara gifta? Rent känslomässigt menar jag. Är du inte seriös när du är sambo? 
    Du känner inte mig. Precis som bittertanten ovan dömer du mig för att jag inte lever som du anser att man ska. Kom ut ur din lilla bubbla och inse att din standard inte är hela världens standard.
  • Anonym (Men jisses...)
    molly11 skrev 2016-12-09 09:10:26 följande:
    Har man inte helt förlorat sin självrespekt om man tillåter den man älskar att sexchatta med andra? Jag skulle aldrig acceptera det! Skulle känna mig både ledsen, otillräcklig och sviken.
    Men vad är det som är så svårt att fatta?! DU anser att det är fel att sexchatta. DU skulle bli "ledsen, otillräcklig och sviken". Men bara för att DU tycker så behöver inte alla andra göra det. Försök fatta att världen består av andra än ett gäng bittra feminister som anser sig äga sina män. Snokar du också i din partners mobil och dator? Om inte, hur vet du att han inte sexchattar?

    Och svarar du "Han har sagt att han aldrig skulle göra det" eller något liknande är du mer än lovligt naiv.

    Vilken självrespekt och integritet har en kvinna som snokar i sin mans dator och mobil? Noll och intet.

    Nej flickor, det har varit trevligt men nu måste jag jobba. 
  • Anonym (Men jisses...)
    Johan75 skrev 2016-12-09 11:29:20 följande:
    Det många reagerar över är väl att din standart inte heller är din standard. Det du gör nu är helt ok och inga problem, men sen när du är gift så är det plötsligt omoget, ovärdigt och oseriöst. Då blir det lite märkligt med kommentarer som: "Vaddå otrogen? Snubben har snackat lite snusk, inte satt på någon. Otrogen, pfft."

    Som sagt, din standard är inte hela världens standard. Lev som du lär!
    Stackare. Kastrerad av en bittertant. Har hon koll på mobilen (självklart)?
Svar på tråden Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...