Inlägg från: Anonym (idiot) |Visa alla inlägg
  • Anonym (idiot)

    Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...

    Anonym (Men jisses...) skrev 2016-12-09 00:56:09 följande:
    Vaddå otrogen? Snubben har snackat lite snusk, inte satt på någon. Otrogen, pfft.

    TS! Jag är 100% säker på att du är ännu en sån där donna som snokar runt i din killes mobil och dator, och straffas med att få se något som gör dig ledsen. Tja, så går det. Om folk kunde sluta blanda ihop kärlek med äganderättskänsla och respekterade sina partners skulle sånt här inte hända.

    Bra att han stack, han behöver inte en snokande tjej.

    Idiot. 

    Vad fan tror du att han bara snackar sex för snackets skull eller? Dum eller naiv är du eller både och. Om han hade respekterat ts hade han inte sexchattat och försökt få ligg. 


    Ts gjorde helt rätt som tittade i hans mobil, uppenbarlgien var magkänslan helt rätt här. Han är en otrogen skit som inte respekterar ts. Hon är värd bättre. 

  • Anonym (idiot)
    Anonym (Men jisses...) skrev 2016-12-09 07:28:39 följande:
    Så länge hon inte har sex med andra "IRL", så visst, varför inte? Jag sexchattar, min fästmö vet om det och har inga problem med det. Hade hon det skulle jag inte kunna vara ihop med henne.

    Men så är hon en sund tjej och inte en osäker krävande snokare.

    Dock kommer vi gifta oss om ett par år, och då kommer jag sluta sexchatta med andra. Tycker det är en sak så länge man bara är sambo/förlovade, men när relationen blir seriös är det dags att lägga av med sånt.
    Väx upp. Du får tydligen inte det du behöver av din fru eller så har du seriösa problem. SOm om du kommer sluta bara för att du ahr en ring på fingret. Vilket skämt. 
  • Anonym (idiot)
    Anonym (Men jisses...) skrev 2016-12-09 11:22:23 följande:
    Fan angår det dig hur vi lever vårt liv? Vad ger dig rätten att döma folk för att de har en annan syn på sexchattande än du? Bitter av någon anledning?

    Om du har en karl är du säkert som TS; krävande, osäker, snokande. Eller så sitter du i en sjaskig trea med en tre, fyra ungar - med olika fäder - röker Blend och dricker bag-in-box och gnäller loss över karlar. 
    Du kanske "bara" sexchattar, MEn MÅNGA män stannar inte där utan sexchattar helt enkelt för att få fysisk sex. Tyvärr. Oddsen är höga att ts kille är en som vill ligga runt. Man kan inte lita på män som säger "jag chattar BARA". Även om en av 1000 gör det så är det inget man som kvinna kan tro på. 
  • Anonym (idiot)
    Anonym (k) skrev 2016-12-09 14:29:40 följande:
    Har de sex med varandra eller vaddå?
    De allra flesta chattar och runkar. punkt
    det är jävligt sällan chattandet leder till annat än ett runk. det händer att det blir en träff men det är jävligt sällsynt

    tycker du ska försöka sexchatta och ragga tilld ej en träff så får du se vilka horder av tjejer som genast ställer upp på att ligga
    Efter några dagars chattande, efter någon veckas chattande så ja, då ställer horder av tjejer upp. Det är inte så svårt att få till en träff och sen rullar det på. Du behöver bara vara lite charmig och trevlig dessutom. Vem vill runka bara? De flesta mäns mål är att få ligga irl. Det tror jag ts killes mål var garanterat. 
Svar på tråden Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...