• Anonym (k)

    Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...

    Jag tror att ni har en hel del bekymmer i relationen överlag, att det handlar om mycket mer än sexlivet som någon skrev i tråden. Endast du TS kan avgöra hur allvarligt sveket är, om det finns utrymme för er att bygga upp tilliten till varandra igen, om du verkligen vill satsa och arbeta för att få förhållandet att fungera.

    Personligen hade jag åkt, om jag trodde på förhållandet i längden. Försökt låtsas som det regnade under semestern för att sedan ta itu på allvar med problemen väl hemkommen. Men å andra sidan, om jag känt att det inte är värt att satsa på hade jag stannat hemma.

  • Anonym (k)
    Frontline skrev 2016-12-08 08:15:03 följande:
    Lite sexchatt är det så farligt?
    Måste det betyda att man knullar allt man ser för det.
    Det är ju bara en chatt och där kan man ju skriva i stort sett vad man vill men det behöver ju inte betyda nåt..
    Det är din gränssättning.

    Jag är rätt ambivalent därför att det handlar i grund och botten om att man når sexuell tillfredställning med hjälp av någon annan än sin partner.
  • Anonym (k)
    Anonym (idiot) skrev 2016-12-09 14:12:57 följande:
    Du kanske "bara" sexchattar, MEn MÅNGA män stannar inte där utan sexchattar helt enkelt för att få fysisk sex. Tyvärr. Oddsen är höga att ts kille är en som vill ligga runt. Man kan inte lita på män som säger "jag chattar BARA". Även om en av 1000 gör det så är det inget man som kvinna kan tro på. 
    Har de sex med varandra eller vaddå?
    De allra flesta chattar och runkar. punkt
    det är jävligt sällan chattandet leder till annat än ett runk. det händer att det blir en träff men det är jävligt sällsynt

    tycker du ska försöka sexchatta och ragga tilld ej en träff så får du se vilka horder av tjejer som genast ställer upp på att ligga
  • Anonym (k)
    Johan75 skrev 2016-12-11 09:48:03 följande:
    Känns inte som en lämplig sysselsättning för en bäbis. 
    Det är inte bäbisen som sexchattar utan mannen som skrev inlägget.
Svar på tråden Resa bokad, kom på killen med att sexchatta med andra...