Inlägg från: Anonym (God Jul) |Visa alla inlägg
  • Anonym (God Jul)

    Herpes i underlivet

    Problemet är att man kan ha det i kroppen utan att få blåsor. Olika människors immunförsvar hanterar herpesviruset olika. En del får blåsor andra känner inget varför det är otäckt. Det kan smitta utan att personen som smittar vet om att man har viruset i kroppen. En del tror att personer med munherpes kan hantera viruset på ett bättre sätt och får inga blåsor i underlivet. Andra säger att det smittar vid oralsex om Du har det i kroppen och utvecklar herpes i underlivet. Det råder inte under smittskyddslagen precis som HPV viruset. Jag kan tycka att dessa virus borde har samma rapporteringsskyldighet som andra könssjukdomar. Tyvärr är både Herpes och HPV så vanligt bland människor så det är väl anledningen till att det inte är rapporteringsplikt. Majoriteten har kommit i kontakt med virusen men vetskapen om att man bär på dem finns inte. 

  • Anonym (God Jul)

    Viruset följer nervtrådarna och det bryter ut på exakt samma ställe varje gång. Försök att träffa läkare så du får medicin som dämpar utbrottet framöver. Lider med dig. En tröst är att du behöver inte smitta någon. Det finns par som levt under flera år ihop och en partner haft herpes men den andra partnern har aldrig blivit smittad.

  • Anonym (God Jul)

    Jag skulle gärna vilja fråga en man hur dem upplever utbrotten av herpes och var får dem sina blåsor. Märker Ni killar era herpesutbrott. Jag har ju som sagt hört att man kan bära på det men inte se något. Flera av er lever ju i relationer får Era män blåsor på penisen ?

  • Anonym (God Jul)

    Saknar svar från killar. Det är ju vi som orsakar problemen. Hur får Ni Era herpesutbrott på penisen. Någon måste väl ha haft det eftersom tjejerna här i tråden drabbats. Kan ni tjejer som debatterat här berätta hur Er partner får sina herpesutbrott ?

  • Anonym (God Jul)

    Jovisst kan det vara tjejer som smittar killar. Tyvärr kan ju killar gå runt utan symptom och bära på viruset. Dock tror jag att det är oralsex som är boven i dramat. Herpes 1 kan smitta till de genitala delarna också. Så känner man stickningar vid läppar eller kön så avstå från sex.

  • Anonym (God Jul)

    Finns det inga killar som har herpes som kan förklara var utbrottet sitter på ollonet, penisskaftet eller var ?. 

Svar på tråden Herpes i underlivet