Inlägg från: Strudel |Visa alla inlägg
  • Strudel

    BF Juli 2017 ny

    Vårivfresa skrev 2016-12-28 21:43:55 följande:

    Hej alla!

    Nu kommer säkert en riktigt dum fråga men vi gick in i vecka 12 (11+0) idag. Är det nu eller nästa vecka som det är mindre risk för missfall? Tänkte ifall man vågar berätta inför nyår


    Det fins nog egentligen ingen hård gräns mellan hög och liten missfallsrisk som jag förstått. Om kroppen har klarat övergången från näring till bebisen via gulkroppen till näring via moderkakan (processen ska vara klar kring vecka 12) samt man har sett att hjärtat slår, då är risken helt enkelt relativt liten för missfall. Men det är inte exakt vid 11+0 eller 12+0 eller ngt tyvärr, det är en process som kan vara lite olika mellan olika kvinnor och graviditeter.
  • Strudel
    babydreams skrev 2017-01-12 18:00:06 följande:

    Är också sjukt svullen nu! Får inte på mig några byxor alls längre förutom leggings. Blir att handla mammabyxor snart då xD men allt som finns är ju så tråkigt.. någon som har tips på någon sida där de har snygga mammakläder? Lite mer som vanliga kläder och inte just gravidkläder. Skulle vilja ha ett par svarta stuprörsjeans i mamma-modell men hittar ingenstans :(


    Jag var handla mina första mammabyxor häromdagen (leggings började göra ont) och jag tyckte de hade jätte bra utbud på HM!
    Köpte 1 par "boyfriend jeans" och 2 par skinny jeans (heja vinterrea) som sitter exakt lika tajt och fint som vanliga skinny jeans på benen o rumpan. Men, de är ju extremt låga och har sen den där tygdelen som går hela vägen över magen -  helt fantastiskt bekväma samtidigt som det inte alls syns att det inte är "vanliga" jeans :) Så jag är sjukt nöjd!
Svar på tråden BF Juli 2017 ny