Inlägg från: Treansresa |Visa alla inlägg
  • Treansresa

    BF Juli 2017 ny

    copycat skrev 2017-01-09 14:56:27 följande:

    Åh fy fan vilken ångest. Läste detta om kräkningar nu. Angående "så vet du om nåt är fel". Är ju precis så här det är för mig. Börjar tokspy, precis som magsjuka, att ALLT jag sätter i munnen kommer upp, tre dagar innan jag går in i v 12. Ångesten nu. MVC inte öppet. Fy :(


    Jag hade ringt 1177 och rådfrågat. Inte ska dy ju oroa dig tills imorgon:(
  • Treansresa
    Leeandra skrev 2017-01-10 20:54:09 följande:

    Det är ju snart! Vad roligt, . Jag har inte ens bokat tid för inskrivning, .


    När hade du tänkt gå på inskrivning? :) måste vara skönt att bara njuta utan:)
  • Treansresa

    Jag har varken instagram eller Facebook så för mig blir valet enkelt:)

  • Treansresa

    Jag har varken instagram eller Facebook så för mig blir valet enkelt:)

  • Treansresa

    Har tyvärr bara en avklädd och dålig. Mina andra har jag tagit en bild i veckan från plusset och nu glöms de bort totalt. Morgonmage i 13+3 3 barnet.

  • Treansresa
    Delilah2001 skrev 2017-01-12 21:06:10 följande:

    Hmm, vet inte riktigt om jag ska ändra i mina gravid appar. På kub ultraljudet i förrgår ändrades bf till 20 juli istället för 22. Men samtidigt sa bm att det inte skulle läggas så stor vikt vid det, eftersom det kan ändras igen på rul.

    22 juli var både enligt sista mens och tidigt ultraljud i vecka 8. Men nu mätte dr alltså till 20 istället.

    Hur hade ni gjort?

    Ingen stor grej alls, men känns konstigt eftersom man håller ju stenkoll på veckor och dagar.

    Jag byter ju vecka på söndagar, inte på fredagar!


    Jag hade behålla den förra till rul:)
  • Treansresa
    Sosozo skrev 2017-01-12 22:17:31 följande:

    Hello! En fråga till er som haft uvi under graviditeten, eller kan något om det. Jag har fått för mig att jag har det. Har haft ont i nedre delen av magen plus mycket sammandragningar i ett par dagar nu + svid/ obehag vid urinröret. Gick till vårdcentralen idag. Läkaren sa att "på Stickan" var det något minimalt utslag men inte värt att skriva ut antibiotika för. Men att de skulle skicka en odling som jah får svar på nästa vecka. Vad innebär detta? Är det inte farligt att gå omkring med uvi i flera dagar, om så skulle vara fallet?


    Jag hade utslag på stickorna, hon ringde doktorn och han tvekade att skriva ut antibiotika innan odlingen. Men då det var långhelg ville dom inte chansa att jag skulle börja känna av den då Jag ej känner av mina. Lät konstigt att du behöver vänta så många dagar på svar om du har symtom på uvi tom.:/
  • Treansresa
    Wooden skrev 2017-01-16 21:58:18 följande:

    Jag bor också i Sörmland! Kanske ska göra kub privat? Så lättillgängligt med Stockholm härifrån ju :)

    Har en son som är född i september 15. Har varit på ett ul i v10. Är sjukt imponerad (eller vad man ska säga) över er som kan hålla tyst länge, haha! Vi berättade för våra familjer i vecka 6-7 nånting. Kunde inte hålla oss. Inte förra gången heller iofs :)


    Här är vi fortfarande tysta haha. Är i 14+2 vi försöker hålla oss till rul, kanske tom till sportlovet. Men även börjar bli svårt att dölja
  • Treansresa
    Wooden skrev 2017-01-17 08:04:22 följande:

    Haha, ja jag är sjukt imponerad! :) Eller vad man ska kalla det! Skulle också vilja gå och mysa med det själv, men tycker det känns som man ljuger så fort man träffar någon, haha. Dessutom bor vi hemma hos mina föräldrar tillfälligt sen i höstas och jag jobbar med min mamma. Och min killes ena syster fick barn samma dag som vi plussade och den andra är gravid (och vi var dessutom gravida med samma bf förra gången!) så dom ville vi också berätta för. Nu vet dom flesta av våra vänner, men det är inte "officiellt" än på typ facebook. 


    Mef dina förutsättningar hade inte jag heller kunna hålla mig:)

    Här är nog största anledningen till att vi inte berättar för att vi vet att det ej kommer bli positivt från alla håll. Sedan kommer vi bara berätta för barnen och låta de spridas den vägen om det sprids.

    Sedan är det inte så att jag träffar så många:) går hemma som hemmafru just nu och kommer göra det iallafall i 3-4 år till. Åker och handlar 2 ggr i veckan och det är enda gången jag träffar folk:) när jag är ute i byn går det ännu att dölja i skoterkläderna :) börjat dock bli nojig att träffa någon jag känner då jah handlar. Jackan går inte att stänga längre så kör fluffiga halsdukar :)
  • Treansresa
    Leeandra skrev 2017-01-17 09:26:27 följande:

    Här lär det inte heller bli positivt från alla, folk tycker ju också att man är knäpp, 6:ecbarnet liksom? Vet ni inte hur barn blir till eller? Min mamma och min killes mamma är de enda vi berättat för. Jag måste tala om det för min exman ganska snart och ta barnen direkt efter så att ingen av dem får höra det från fel håll. Och Gotland är ju inte direkt stort heller, rykten sprids fort. Bär barnen vet är det bara att sätta sig och vänta, fem ungar sprider nyheter med blixtens hastighet .


    Haha känns som jag som skrivit detdär. Haha Är nr 6 här också, dock första gemensamma. Bor i lilla gällivare så bara du fiser på Ica vet alla om det efter 20 min så kan tänka mig rykten kommer spridas fort. Iaf när hans exfru får veta det av barnen haha.
Svar på tråden BF Juli 2017 ny