Inlägg från: Villjusågärna |Visa alla inlägg
  • Villjusågärna

    Bim 16-20 januari

    Inte är du ensam inte ;) Bim den 18:e. Har precis fått mensen så nu hoppas jag på bra start i nästa år :)

  • Villjusågärna

    Jag har trott att jag känt av ägglossning nu i flera dagar men Stickan säger nej :/ har någon av er kunnat haft ägglossningsflytningar osv men inte fått utslag?

  • Villjusågärna

    Jag fick glad gubbe cb i förrgår och dagen innan. Det va som ni skrev att jag testade på fel tidpunkt :) nu fick min man också prestationsångest så första dagen med glad gubbe blev det inget. Jag förstår vad ni menar att man blir besviken.. jag blev också rätt förvånad, hade inte väntat mig det. Jag försökte också att dölja min besvikelse men tror inte det funkade så bra, hur som helst så måste det ju vara jobbigt för honom. Vill ju inte att han ska känna sån press!

    Härligt Gluttan att du blev bättre i tid för ÄL ;)

  • Villjusågärna

    Hej underbara ni! Roligt att se att många börjar känna symtom och det ska bli kul och se när ni får era plus :) jag vänder alla symtom just nu till att vara gravsymtom fast jag egentligen vet att det kan vara pms. Jag började testa i förrgår och igår kväll tyckte jag mig ana streck och imorse blankt neg så det va ju ren inbillning.. hoppet är dock det sista som lämnar

  • Villjusågärna
    tomten12 skrev 2017-01-13 11:17:10 följande:

    Glömde ju citera.. När har du BIM? Jag har troligen på sön-mån och testade också neg i morse men har massa symptom... Försöker dock att avfärda dem, men det är inte alltid så lätt när man inte önskar sig ngt annat.


    Jag har bim först på Ons så det e långt kvar.. vad har du haft för symtom? Nä det är verkligen inte lätt! Man analyserar ju verkligen allt! Tur att det finns FL så man kan vädra allt :)
  • Villjusågärna
    Rosenblad skrev 2017-01-13 17:21:37 följande:

    Tog ett test idag, alldeles för tidigt men vill ju bara se något! Testet jag tog va lite knasigt, det va upphöjt precis där strecket ska va så för en sekund trodde jag att det var två streck. Tog världens största andetag men insåg snabbt att det var bara testet som var lite defekt.

    Så nu har jag upplevt ett pluss för en sekund haha.. shit asså.. är på försök 16 så förväntar mig egentligen inget och vi ska på utredning nästa vecka men den lilla sekunden trodde jag att vi lyckats. Ska fortsätta ta test nu varje morgon även om det är tidigt, BIM på Torsdag ungefär. Har mellan 25-32 dagar men oftast 28-29. Hoppas hoppas!!!!!!!!!!!


    Håller tummarna! Min syster plussade en vecka innan dom hade tid för utredning :)
  • Villjusågärna

    Ytterligare ett neg test imorse (bim-3).. dom här sista dagarna fram till bim går verkligen sakta.. Och hoppet pendlar fram och tillbaka :p hur går det för er andra idag?

Svar på tråden Bim 16-20 januari