• KCEG

    Bim 16-20 januari

    Hoppar in här med er =)
    Vi började i Januari, blev gravida i April, förlorade graviditeten.. i vecka 20, på RUL upptäcktes det att vår lilla kille hade lämnat oss för himlen i vecka 16. Det var Augusti.. Mf nu i december och hoppas att den 20/1 då BIM är kanske kan bli dagen då allt vänder. 

    Jag använder mig av CB fertilitetsmonitor och ägglossningstest på eftermiddagarna för att absolut inte missa ägglossningen. Hoppas hoppas på många plus och glada gubbar i stickorna framöver =)

  • KCEG

    Någon som tänker testa tidigare? 
    Jag har ÄL nu i dagarna, BIM den 20/1 och vi har ett MA och ett MF i bagaget så jag kommer nog inte testa den här månaden, utan vänta. Det är iaf vad jag tror nu, men jag är en  nyfiken typ och vill ju så gärna lyckas så jag kommer säkert fingra på testen innan... 

  • KCEG
    Khaleesi85 skrev 2017-01-06 20:12:38 följande:

    Jag fick en konstig mellanblödning förut, är ju lixom 2 veckor kvar till Bim :-O visar sig om det kommer mer eller bara tillfälligt, kanske kroppen som fått fnatt så mensen kommer redan nu :/

    Men klart blev det inget den här gången kan ju mensen lika gärna komma nu, så man kan ta nya tag :-P


    Vi får hoppas på att det kom blod i samband med att ägget fäste! 
  • KCEG

    Bim den 20/1 och vill gärna testa... men det är ju lönlöst nu. Men måste testa mig innan resa som avgår den 19:e såklart! Jag vill ju veta också, så ett testa tidigt test på onsdag kanske vore ngt?

    När testar ni er?

  • KCEG
    lisohl skrev 2017-01-11 20:58:36 följande:
    Jag har också bim den 20e. Kommer tidigast att testa lördag. Håller tummarna för oss båda! Känner du nåt särskilt nu?
    funderar på att testa på söndag, men är rädd för besvikelsen. Jag har inga direkta symptom mer än att jag är hungrigare än någonsin.. men jag har verkligen lärt mig att alla graviditeter ser olika ut. Jag har varit gravid 5 ggr men har två levande barn så jag försöker att inte tänka så jätte jätte mycket på mina symptom. 
    Men mina bröstvårtor brukar reagera, och det har dom gjort nu med... men det är symptom som jag har inbillat mig förut också. Hahahaha =) Så lurigt det här!

    Själv då? Känner du ngt speciellt?
  • KCEG
    lisohl skrev 2017-01-17 10:47:33 följande:

    Har bim den här veckan (men vet inte exakt när), mest troligt onsdag-fredag. Har precis som tidigare månader haft molvärk som kommit och gått varje dag sen äl. Men igår och hittills idag har den varit som bortblåst. Det har aldrig hänt tidigare, men jag vet inte om jag vågar hoppas att det är ett tecken på graviditet. Har gått och väntat på ömma bröst och mer flytningar som jag fick vid min första graviditet, men det är klart det inte behöver vara samma symptom nu. Kommer testa tidigast lördag om mensen inte dykt upp. Magkänslan säger dock att jag inte är gravid. Vad säger er magkänsla er?


    spännande...
    Jag har precis som dig en molvärk mest hela tiden.. men nu sista dagarna har det mer kommit och gått med hugg och annat. Men jag tror inte att jag är gravid idag, men igår trodde jag det! Hahahha låter helt schizofren men det vacklar upp och ner. 
  • KCEG
    lisohl skrev 2017-01-17 12:44:22 följande:
    Haha ja man kastar verkligen sig själv mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Så snart jag tror att jag är gravid måste jag ta ner mig själv på jorden så att jag inte blir så besviken om det är negativt, och när jag tror att jag inte är gravid försöker jag uppmuntra mig själv om att det inte är kört förän mensen kommer. Undra om det finns någon psykologisk term för detta beteende, jag känner mig verkligen inte helt frisk som håller på så här! :)
    Precis så är det... du satte huvudet på spiken. Helt sjukt, man känner sig galen. 
  • KCEG

    Här kom mensen idag.... igen..... så tråkigt! Lycka till ni andra och hoppas på många plus!

Svar på tråden Bim 16-20 januari