• larssonc

    Bim 16-20 januari

    Hoppar in här då mensen kom idag! Har kort cykel, äl 5 jan och bim 18 jan! Hoppas vi får börja året med många plus :)

  • larssonc

    Äl ser ut som att det skulle kunna vara rätt snart va? Tog ett test igår som var väldigt svagt, idag är det rätt så starkt. Ska ta ett nytt ikväll!

  • larssonc

    Dagens äl test! Skulle väl säga att detta är positivt?! Vet vad vi ska göra när sambon kommer från jobbet ;)

  • larssonc

    Hoppas detta är vår månad! Positivt äl igår, äggviteflytningar på kvällen, höjd temp idag och molvärk i höger äggstock. Rätt säker på att ägget har släppt. Vi hade sex igår på eftermiddagen. Ska försöka hinna idag med men om ägget har släppt, finns det chans att det ger något om man har sex idag om det inte tog sig igår?

  • larssonc

    Jag har fått provsvar från gyn att jag kommer ha svårt att bli gravid. Har ett amh värde på 0,3 och ska omgående börja planera för ivf. Hoppet är ändå det sista som alltid lämnar en och denna månadens temp ser verkligen annorlunda ut. Min största önskan just nu är att mensen håller sig borta och att han genom något mirakel kan konstatera att jag är gravid när vi är där den 24/1 på möte och undersökning.. bim på 17/1 enligt NC.

  • larssonc

    Bim igår enligt NC, FF och Flo men ingen mens, liiiite spottings bara igår och idag. Brukar alltid ha mellanblödningar från cd 13, kort lutealfas på 11 dagar och en cykel på ca 21-22 dagar. Just nu är jag på cd 23, äl+13/12 beroende på app och inga mellanblödningar alls denna cykel. Vaknade vid 04:50 idag (tempar vanligen vid 06:00) och då var tempen 36,57. Vid 6 var den 36,71. Eftersom gyn har bekräftat att jag har lågt amh värde (0,3) och sagt att jag kommer ha mycket svårt att bli gravid på egen hand så tror jag bara mensen är sen. Men hoppas gör en ändå alltid :) har tid för ivf utredning den 24/1.

Svar på tråden Bim 16-20 januari